favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

G.G.
G.G.
0 13.04.2022 13:13:24

To je ON! V Mariboru rojenega dilerja odpeljali v pridržanje, sumijo ga uboja hrvaškega rokometaša!

Angelo Georgievski
Instagram
V Skopju se je policistom predal 28-letni moški, ki je osumljen uboja hrvaškega rokometaša Denisa Tota.

Osumljenega Angela Georgijevskega so policisti ponoči odpeljali v pridržanje, zoper njega pa je že bil odrejen pripor, je sporočilo ministrstvo za notranje zadeve Severne Makedonije.

Prejšnji teden je bil Georgievski vpleten v pretep pred nočnim klubom v Skopju. Bil je prvi, ki je zadal udarec rokometašu Denisu Totu, ki je igral za tamkajšnji klub Butel Skopje. Ko je ležal na tleh, sta ga brcala še 22-letnica in 19-letnik, posebej brutalno naj bi bilo dekle, ki jo je pokojni poznal. Oba so policisti že prijeli in zaslišali.

Makedonski policisti so najprej oklevali in mencali, ko pa so v javnost prišli posnetki nadzornih kamer, je bilo jasno, da gre za uboj. Na posnetkih varnostih kamer je bilo vidno, da sta dekle in eden od osumljencev pred nočnim klubom sedla v taksi, ko je za njima prišel Tot. Oba sta izstopila iz vozila, čemur sta sledila udarca, ki sta Tota spravila na tla. Dekle ga je po tistem še nekajkrat udarilo po glavi. Ko sta sprevidela, da ni pri zavesti, sta ga skušala oživljati; sčasoma, ker ni bilo učinka, sta pobrala šila in kopita. Varnostnik v klubu je poklical reševalce, nezavestnega rokometaša so odpeljali v bolnišnico, kjer pa je umrl. Včeraj so ga pokopali v rodnem Đakovu.

Georgievski je rojen v Maribor in naj bi ime tudi slovensko državljanstvo. Leta 2016 je v središču Maribora povzročil prometno nesrečo, ki je slovenskim policistom pomagala pri odkritju, da je povezan tudi z mamilarsko tolpo. Po navedbah hrvaških medijev je bil Georgievski v Skopju tudi v zadnjem času vpleten v preprodajo droge.

Članki iz rubrike