Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 29.05.2021 17:04:00

ČEFERIN V GLAVO! Upam, da bo premier ČESTITAL MARIBORU! Meni je to ... TOLE bo ujezilo nekaj tviterašev!

Profimedia
Aleksander Čeferin je spregovoril tudi za Delo.

Predsednik Uefe se je v daljšem pogovoru za časnik Delo .

Da je za njim leto polno stresa, je milo rečeno. Ukvarjal se je z zamikom evropskega prvenstva, organizacijo EP do 21 let, ki ga gosti tudi Slovenija, pa seveda tudi z zloglasno in kratko trajajočo superligo in še in še.

Prav šport pa Čeferinu pomaga, da stres zadržuje na kar se da nizki ravni, pravi tudi, da je v izjemni formi, kar bo po njegovem ujezilo kar nekaj tviterašev. Večina Evrope je jasno in glasno zavrnila superligo, tudi politiki, kanček drugače pa je bilo ravno v deželici na sončni strani Alp.

Naj spomnimo: slovenski premier se je postavil proti Aleksandru Čeferinu in je pozdravil nastanek superlige z besedami: "Če se neka organizacija vodi z napihnjeno aroganco v stilu 'Odgovor je enak prejšnjemu', potem le-ta slej ko prej razpade."

"Tega nisem spremljal, povedali so mi šele, ko sem se pripeljal domov iz Švice. Ti ljudje so se že tolikokrat kompromitirali in osmešili, da je to neverjetno. Vsakič narobe napovejo določene stvari; čestitaš napačnemu ameriškemu predsedniku, grešiš tudi pozneje, … Pred tekmo Mure in Maribora sem na telefon dobil šalo, da je nek navijač iz Murske Sobote napisal: 'Upam, da je predsednik vlade že čestital Mariboru pred tekmo …' Meni je to smešno. Dejansko vse pove o njih in čisto nič o nas ostalih," je Aleksander Čeferin povedal za Delo.

Značke: čeferin, delo

Članki iz rubrike