Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ru
ru
3 06.06.2020 08:06:25

KAKŠEN KRALJ! VUJOVIĆ spet dvignil HRVAŠKO na noge. Tokrat z besedami, ki nikogar niso pustile hladnega (foto)

Nekdanji slovenski rokometni selektor VESELIN VUJOVIĆ z besedami vedno dvigne prah. Kaj prah, spet je povzročil pravi orkan.

Na rokometnem portalu balkan-handball.com poteka glasovanje za najboljšega trenerja v sezoni 2019/20. Trenutno je na prvem mestu nekdanji slovenski selektor Veselin Vujović, pred Zoranom Roganovićem in Linom Červarjem.
Od te trojice je bil najbolj uspešen zagotovo Červar, ki je konec januarja s Hrvati osvojil srebro na svetovnem prvenstvu na Švedskem, Vujoviću pa z Zagrebom ni šlo najboljše.


Toda na družbenem omrežju se je oglasil legendarni Vujo, ki je zapisal: "Spoštovani prijatelji! Balkan handball s pomočjo vaših glasov vsako leto izbira najboljšega trenerja v regiji. Seveda mi prija, da sem trenutno vodilni, toda po vseh kriterijih priznanje za najbojšega v tej sezoni pripada gospodu Linu Červarju, osvajalcu srebrne kolajne z reprezentanco Hrvaške. Hvala vsem, ki ste glasovali za mene, toda ne izbira se najbolj priljubljeni trener, ampak najboljši trener pretekle sezone."
Takoj se je odzval tudi Červar: "To je športno od njega in izrekam mu vse priznanje za to. Rokometni poznavalci dobro vedo, kdo je kaj naredil v tej sezoni. Mislim, da bi bilo smešno, da se kolajne ne štejejo, ampak da šteje, kdo je komu bolj simpatičen."

Članki iz rubrike