ivan bevk 1 Dobra karma

Neverjetno, a resnično: pri 100 letih Ivan ...

ceca ražnatović Svet24.si

O Cecinem ljubezenskem življenju iz prve roke

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

mejni prehod, gruškovje Svet24.si

Za dokaz, da niste bili v tretji državi, dovolj ...

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

Vojo Djuran Odkrito.si

Slovo optimista s prekrasnim glasom

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

ru
ru
3 06.06.2020 08:06:25

KAKŠEN KRALJ! VUJOVIĆ spet dvignil HRVAŠKO na noge. Tokrat z besedami, ki nikogar niso pustile hladnega (foto)

Nekdanji slovenski rokometni selektor VESELIN VUJOVIĆ z besedami vedno dvigne prah. Kaj prah, spet je povzročil pravi orkan.

Na rokometnem portalu balkan-handball.com poteka glasovanje za najboljšega trenerja v sezoni 2019/20. Trenutno je na prvem mestu nekdanji slovenski selektor Veselin Vujović, pred Zoranom Roganovićem in Linom Červarjem.
Od te trojice je bil najbolj uspešen zagotovo Červar, ki je konec januarja s Hrvati osvojil srebro na svetovnem prvenstvu na Švedskem, Vujoviću pa z Zagrebom ni šlo najboljše.
Toda na družbenem omrežju se je oglasil legendarni Vujo, ki je zapisal: "Spoštovani prijatelji! Balkan handball s pomočjo vaših glasov vsako leto izbira najboljšega trenerja v regiji. Seveda mi prija, da sem trenutno vodilni, toda po vseh kriterijih priznanje za najbojšega v tej sezoni pripada gospodu Linu Červarju, osvajalcu srebrne kolajne z reprezentanco Hrvaške. Hvala vsem, ki ste glasovali za mene, toda ne izbira se najbolj priljubljeni trener, ampak najboljši trener pretekle sezone."
Takoj se je odzval tudi Červar: "To je športno od njega in izrekam mu vse priznanje za to. Rokometni poznavalci dobro vedo, kdo je kaj naredil v tej sezoni. Mislim, da bi bilo smešno, da se kolajne ne štejejo, ampak da šteje, kdo je komu bolj simpatičen."

Članki iz rubrike