nicola-tanturli, iskalna-akcija Svet24.si

FOTO: Pogrešanega 21-mesečnega malčka našli v ...

gasilci stara vrhnika Svet24.si

V tragediji na avtocesti ugasnila tri življenja; ...

anca cvirn 1 Reporter.si

To je teta NSi iz ozadja: podpornica Marjana ...

solkan, soča, utopitev Svet24.si

Je utopitvi dečka v Soči botroval nenaden ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

elon musk Odkrito.si

To je vprašanje, ki ga Elon Musk postavi na ...

brendan-fraser Njena.si

George iz džungle na premieri šokiral s ...

ru
ru
3 06.06.2020 08:06:25

KAKŠEN KRALJ! VUJOVIĆ spet dvignil HRVAŠKO na noge. Tokrat z besedami, ki nikogar niso pustile hladnega (foto)

Nekdanji slovenski rokometni selektor VESELIN VUJOVIĆ z besedami vedno dvigne prah. Kaj prah, spet je povzročil pravi orkan.

Na rokometnem portalu balkan-handball.com poteka glasovanje za najboljšega trenerja v sezoni 2019/20. Trenutno je na prvem mestu nekdanji slovenski selektor Veselin Vujović, pred Zoranom Roganovićem in Linom Červarjem.
Od te trojice je bil najbolj uspešen zagotovo Červar, ki je konec januarja s Hrvati osvojil srebro na svetovnem prvenstvu na Švedskem, Vujoviću pa z Zagrebom ni šlo najboljše.
Toda na družbenem omrežju se je oglasil legendarni Vujo, ki je zapisal: "Spoštovani prijatelji! Balkan handball s pomočjo vaših glasov vsako leto izbira najboljšega trenerja v regiji. Seveda mi prija, da sem trenutno vodilni, toda po vseh kriterijih priznanje za najbojšega v tej sezoni pripada gospodu Linu Červarju, osvajalcu srebrne kolajne z reprezentanco Hrvaške. Hvala vsem, ki ste glasovali za mene, toda ne izbira se najbolj priljubljeni trener, ampak najboljši trener pretekle sezone."
Takoj se je odzval tudi Červar: "To je športno od njega in izrekam mu vse priznanje za to. Rokometni poznavalci dobro vedo, kdo je kaj naredil v tej sezoni. Mislim, da bi bilo smešno, da se kolajne ne štejejo, ampak da šteje, kdo je komu bolj simpatičen."

Članki iz rubrike