ivan bevk 1 Dobra karma

Neverjetno, a resnično: pri 100 letih Ivan ...

ceca ražnatović Svet24.si

O Cecinem ljubezenskem življenju iz prve roke

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

mejni prehod, gruškovje Svet24.si

Za dokaz, da niste bili v tretji državi, dovolj ...

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

Vojo Djuran Odkrito.si

Slovo optimista s prekrasnim glasom

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

STA
STA
1 01.06.2020 16:23:16

Po TAMŠETU IN VUJOVIĆU prihaja LEGENDA

Arhiv Ekipe
Nekdanji hrvaški rokometni reprezentant Igor Vori je prevzel vodenje Zagreba, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Na klopi bo zamenjal nekdanjega slovenskega selektorja Veselina Vujovića, ki je prejšnji teden zaradi osebnih razlogov zapustil vrste hrvaških prvakov. Zagrebško ekipo je v začetku sezone 2019/20 vodil Slovenec Branko Tamše.

Vori je svojo člansko kariero začel leta 1997 prav v Zagrebu, kjer je po 21 letih igranja v četrtem obdobju v klubu tudi končal svojo športno pot. Vmes je igral za Alpi Prato, Conversano, Barcelono, Hamburg in PSG.

Po končani karieri je najprej opravljal vlogo športnega direktorja hrvaške reprezentance, letos pa je bil na evropskem prvenstvu na Švedskem in Norveškem ter v Avstriji pomočnik Lina Červarja na klopi izbrane vrste, ki je bila na koncu srebrna. Slovenija je na istem prvenstvu osvojila četrto mesto.

Z reprezentanco južnih sosedov je Vori osvojil naslov olimpijskega prvaka leta 2004 v Atenah in svetovnega prvaka na Portugalskem leta 2003. Z izbrano vrsto je osvojil še štiri srebrne in tri bronaste kolajne na največjih tekmovanjih.

Uradna predstavitev novega trenerja Zagreba bo v torek v prostorih kluba.

Značke: rokomet, trener

Članki iz rubrike