pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

ru
ru
0 23.10.2018 12:14:07

TO JE MOTIVACIJSKI GOVOR STOLETJA! Naj se vam zatakne gumb za ponavljanje predvajanja, NE BO VAM ŽAL (video)

Če ne bi bilo svetovnega spleta in še posebej družbenih omrežij, tale posnetek ne bi prišel v javnost. Ko si ga boste ogledali, se boste strinjali, da bi bila to velika škoda.

Trenerji imajo lahko takšne in drugačne metode, kako motivirati svoje varovance, vendar takšne predstave, ki jo je v slačilnici svojim igralcem pripravil mladi srbski rokometni strokovnjak Boško Jolović, gotovo še niste videli. Nekdanji igralec Crvenke in Čelika iz Zenice se je hitro preusmeril v trenerski poklic. Ko je svoje znanje predajal naprej kadetom in mladincem v Savdski Arabiji, se je v celoti predal delu.


To je mogoče opaziti tudi v posnetku, v katerem na polovici tekme svojim varovancem skuša pojasniti, kaj na igrišču počnejo narobe. Takšnega motivacijskega govora gotovo še niste videli. Jolović je skušal igralce 'prebuditi' s posrečeno mešanico angleškega in srbskega jezika, tako so nastale fraze, kot so "nemoj sleep", "not good, majstore", "we play, ko ku*ac ...", "stojiš ovako i čačkaš jaja" ...

Vprašanje je, ali so igralci dojeli bistvo, ni namreč znano, kako so se odzvali v drugem polčasu. Posnetek ni nastal nedavno, ampak že lani. Takrat je Jolović treniral klub Al Nur.

Članki iz rubrike