Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

sneg Svet24.si

Sneg v Sloveniji: zapadlo ga bo do 25 centimetrov

Frenk Petisvet.si

Včeraj izgubljal bitko z življenjem, danes pa ...

julen, vodnjak, reševanje, totalan Svet24.si

FOTO: Vse manj upanja za malega Julena, na voljo ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

Justina Bieberja in Hailey Baldwin Najstnica.si

Znan je datum poroke Justina Bieberja

zoran zarja predin Njena.si

Vnukinja Zorana Predina že po očetovih stopinjah!

STA
STA
0 08.03.2018 15:30:37

Krimovke za konec lige prvakinj še na Madžarsko

Rokometašice Krima Mercatorja bodo v soboto ob 17.30 igrale zadnjo tekmo v glavnem delu lige prvakinj. Čaka jih gostovanje pri evropskih prvakinjah, igralkah madžarskega velikana Györa. Trener Krima Uroš Bregar si želi, da njegove igralke prikažejo dobro igro in so tekmicam čim bližje.

"Še zmeraj smo pod vtisom zadnje tekme. Želeli smo si prikazati boljšo igro. Prvih 15 minut smo delovali dobro, bili blizu, kasneje smo se zaleteli v zid, ki mu lahko rečem Rostov. Pokazal je svojo kvaliteto in je zasluženo zmagal. Zdaj nas čaka evropski prvak Györ, ena najboljših zasedb v Evropi. Želim si, da bi odigrali dobro, se pokazali v lepi luči, pokazali mladost, hitrost, predrznost in da bi bili tekmecu čim bližje," so želje Bregarja.

Strateg Krima, ki je v glavnem delu lige prvakinj vknjižil zmago in neodločen izid in je peti na lestvici skupine 1, je poudaril, da se navkljub zavedanju, kako močan je Györ, na Madžarsko ne odpravljajo z belo zastavo. "Vemo, da je Györ še močnejši od Rostova. Kar se tiče napovedi, bomo tokrat bolj skromni. Kot trener si želim, da bi moje varovanke odigrale zelo dobro tekmo."


Večjih zdravstvenih težav v ljubljanski zasedbi ni, nekaj jih ima le Elizabeth Omoregie. "Liza je proti Rostovu dobili udarec v palec, včeraj proti Zagorju je igrala samo obrambo, le na začetku v napadu. Videli smo, da ne more. Želimo si, da bi jo pripravili do sobote," je pojasnil Bregar.

S tem, ko se evropska sezona za Krim Mercator končuje, je vodstvo kluba z mislimi že v naslednji. V sredo je sporočilo, da se v prihodnji sezoni v Ljubljano seli nadarjena makedonska igralka Sara Ristovska. Članica izvršilnega odbora Krima Deja Doler Ivanović je razložila, da se vodstvo pogovarja tudi z ostalimi članicami letošnje ekipe. "Želimo obdržati jedro ekipe in dodati eno ali dve igralki," je povedala.

Sobotno tekmo bosta sicer sodila Makedonca Dimitar Mitrevski in Blagojče Todorovski.

Članki iz rubrike