rtv slovenija Svet24.si

Trije favoriti za generalnega direktorja RTV ...

osumljeni kd Svet24.si

To je moški, ki je bil nasilen na celjski ...

1684402516-frghtsjk-38-1684402407596 Necenzurirano

Lobisti Vzajemne trkajo na vrata poslancev

20230605-01244576 Reporter.si

Neokusno: Premier Golob županom svetoval, naj ...

doncic dragic Ekipa24.si

Konec je! Zlati kapetan razblinil vse dvome, teh ...

2_kaja vidmar Njena.si

Kaja Vidmar s hrvaškim nogometašem pričakuje ...

superliga Ekipa24.si

Še en nož v hrbet superligi! Veliki načrti se ...

nu
nu
1 21.03.2023 09:32:49

Bo Rok Kronaveter tudi v naslednji sezoni igral za Maribor? Odgovor presenetil vse ...

alesfevzer.com
V prvih tednih Krznarjevega udejstvovanja v vlogi glavnega trenerja šestnajstkratnih slovenskih državnih prvakov je bil Rok Kronaveter pomemben člen začetne enajsterice Maribora.

A njegov status je počasi začel bledeti. Danes je popularni Krona zgolj še rezervist. Pomemben adut s klopi, toda to je vloga, ki je v svoji karieri ni bil vajen. Z njo se je sicer sprijaznil, vendar hkrati priznal, da bi to utegnila biti njegova zadnja sezona v Ljudskem vrtu.


Izkušenega nogometaša šestnajstkratnih slovenskih državnih prvakov smo povprašali, kakšna je po njegovem mnenju njegova prihodnost v Ljudskem vrtu. Ga bodo mariborski navijači tudi v naslednji sezoni gledali v vijoličastem dresu? "Nismo se še pogovarjali o podaljšanju pogodbe. Bolj se pripravljam na to, da bi po koncu sezone lahko bilo konec. Ampak dokler bom tukaj, bom dal vse od sebe za ta klub. Če me bodo potrebovali, mislim, da lahko še vedno veliko dam," je kar malce presenetil Rok Kronaveter.

Da bi lahko bilo konec? Sodelovanja z Mariborom ali kariere? Navsezadnje Krona ni več najmlajši, 7. decembra bo dopolnil že 37 let. "Kariero bom, če mi bo zdravje to dopuščalo, še nadaljeval. Tako kot se počutim, mislim, da lahko igram še leto, dve. Upam, da bom ostal v Mariboru in pomagal mladim. Če me bodo potrebovali, ne bo težav," je vse skupaj pojasnil mariborski vezist.

Članki iz rubrike