Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
12.10.2024 09:03:13
Deli članek:

Remi Ajdovk in Radomljank za uvod v 8. krog SŽNL

alesfevzer.com

Nogometašice Primorja in Radomelj so se na petkovi tekmi osmega kroga 1. slovenske ženske nogometne lige razšle brez zmagovalk z 1:1. Do točke so Radomljanke, ki posledično ostajajo na tretjem mestu, prišle v izdihljajih srečanja. Preostale tekme kroga bodo v nedeljo.

Ekipa Primorja Tosle Nutricosmeticsa je sicer hitro povedla. Že v peti minuti je zadela Barbara Kralj. Ko se je že zdelo, da bodo Ajdovke na lestvici preskočile Radomlje Medex, je ta v drugi minuti sodnikovega dodatka prišel do izenačenja po golu Ule Omerzu.

Z desetim zadetkom v sezoni je Omerzu sicer tretja strelka prvenstva. Pred njo sta Ana Milović (18) in Jana Malahova (11).

Na lestvici razmerje med obema ekipama ostaja enako. Radomlje imajo s tekmo več 16 točk, Primorje pa 14. Na vrhu je Olimpija, ki je po sedmih tekmah zbrala 18 točk, prav toliko kot druga Mura Nona. Ta je odigrala šest tekem in vse dobila.

V nedeljo bo Mura gostila Krim, Olimpija pa Cerklje. Preostali tekmi sta Aluminij - Ljubljana in MB Tabor - Gažon Le-Log.