Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.10.2024 13:28:18
Deli članek:

Nove podrobnosti tragedije v Atenah: Znan vzrok smrti Baldocka, iščejo še eno osebo

Profimedia

Znane so nove podrobnosti tragedije v Atenah.

Med reprezentančnim premorom se je v Grčiji zgodila nepredstavljiva tragedija, umrl je soigralec treh slovenskih nogometašev in član Panathinaikosa George Baldock.

Kot razkrivajo grški mediji, je 31-letni občasni grški reprezentant umrl v sredo okoli 19. ure, njegovo negibno telo pa so našli tri ure pozneje na dnu bazena v hiši, ki jo je najemal v Atenah. Prvi ga je našel lastnik stanovanja, ki ga je poiskal na željo nogometaševe žene. Slednja še zmeraj živi v Angliji, več ur pa ga je neuspešno klicala, ker je želela, da bi hčerki zaželel vse najboljše za rojstni dan.

Obdukcijo so že opravili, ta pa je pokazala, da je nogometaš umrl zaradi utopitve. Poleg tega niso našli nobenih sledi nasilnih dejanj, kar pomeni, da ni umrl nasilne smrti. Vseeno pa je nekaj nejasnosti okoli te tragedije, čakajo še rezultate toksikološke analize, policija pa išče še eno osebo, ki bo morda lahko pomagala z odgovori. Na mizi ob bazenu je bila na pol prazna steklenica vodke in dva kozarca. Kje je druga oseba, če je sploh bila, je zdaj eden glavnih ciljev preiskave.