stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
9 06.01.2024 16:20:11

To je cenik kart za Slovenija - Srbija na Euru, s katerim mešetari slovenski novinar! Cifre osupnejo!

Neverjetno, a resnično.

Pisali smo o tem, da občasni komentator pri Sportklubu, ki ga komajda (a za potrebe prikaza njegovega delovanja vendarle) lahko okličemo za slovenskega novinarja, tako po svojih profilih na družabnih omrežjih kot po javnih skupinah ponuja vstopnice za vse tri tekme slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu. Tiste vstopnice, ki so uradno na voljo preko Uefine aplikacije in za katere na poimensko loterji 31. januarja potrpežljivo čaka 350.000 slovenskih prošenj. 

Martin Račič v svojih pojasnilih na družabnih omrežjih sicer trdi, da je nekatere javne objave ob naših prošnjah za izjavo in pojasnila o početju in izvoru kart, v trenutku umaknil zaradi prevelikega povpraševanja. Čeprav s privatnih profilov vsega skupaj še vedno ni umaknil. Prav tako trdi, da zgolj "pomaga prijatelju", ki ima v tujini turistično agencijo z vstopnicami in ki naj bi potrboval tovrstno pomoč za preverjanje povpraševanja na slovenskem trgu. Račič tudi pravi, da z vsem  skupaj ničesar ne zasluži. 

Si je pa za to širokogrudno brazplačno pomoč vsekakor naložil kar precej dela. Na nas so se namreč obrnili "kupci", ki so nam posredovali lično izdelane cenike v slovenščine z brutalnimi cenami - kot primer vam spodaj ponujamo cenik z vsemi pojasnili za tekmo Slovenija - Srbija v Münchnu. Z uradnimi cenami v loteriji cene primerjajte sami in vse vam bo jasno. Prav tako pa vam je najbrž že jasno vse okrog nesebične in brezplačne pomoči ubogemu prijatelju sturistično agencijo v tujini. 

Še opomba: turistične agencije v Sloveniji vstopnic za Euro ne morejo in ne smejo ponujati. Ne zaradi kakšne slovenske zakonodaje, temveč zaradi načina prodaje vstopnic za to tekmovanje, ki se močno razlikuje od vseh ostalih. In veliko vprašanje, kaj bo s tistimi, ki bodo svoje vstopnice naročali od širokogrudnih prijateljev in preko podobnih drugih neuradnih kanalov za absurdno visoke zneske. 

cenik

Značke: vstopnica, euro, prodaja

Članki iz rubrike