kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
12 09.11.2022 19:46:55

Izpadli so že trije prvoligaši! Prleki rajali v Stožicah, derbi v Celju je pripadel ...

Martin Metelko
V slovenskem pokalu se igrajo tekme 3. kroga.

V sredo je bil na sporedu edini prvoligaški obračun v tem delu tekmovanja. V Celju je gostovala Mura, na koncu pa so bili bolj zadovoljni v domačem taboru, saj so grofi slavili z 2:1.

V 34. minuti je Denis Popović poskrbel za vodstvo Celjanov, ki ga je v 51. minuti podvojil Lovro Bizjak. Že v naslednjem napadu so Prekmurci prek Mirlinda Dakuja uspeli zaostanek prepoloviti. Do konca smo nato gledali zelo zanimivi in napet obračun, vendar se rezultat ni več spremenil.


Smo pa videli tudi kar nekaj poškodb, tako je moral Roman Pilipčuk predčasno zamenjati Neneja Gbambla, tik pred zadnjim sodnikovim piskom si je ramo poškodoval Charles Ikwuemesi, a nekako dokončal srečanje. Pri gostih je po koncu tekme pomoč pri odhodu z zelenice potreboval Matic Maruško ...

Mura je tako tretji prvoligaški klub, ki je že končal tekmovanje. Pred njim sta po tej poti šla Gorica, ki je v prvem krogu presenetljivo izgubila z Vipavo, in Radomlje, ki so morale v drugem krogu priznati premoč Bravu.

Vodilna ekipa Prve lige Telemach - Olimpja - je potrdila vlogo favorita v obračunu z Ljutomerom. Zmaji so slavili s 4:1, toda član vzhodnega dela tretjeligaškega tekmovanja se lahko pohvali z zelo glasno podporo s tribun, saj so ga v Stožicah spremljali številni navijači, ki so poskrbeli za dobro vzdušje. Olimpijo je v sedmi minuti s svojim prvencem v vodstvo popeljal Nemanja Gavrić, v 39. je za 2:0 zadel Samuel Pedro. Gostje so v 59. minuti znižali prek Primoža Paniča in zagrozili z razburljivo končnico. Osem minut pozneje je Aldair povišal na 3:1, v sodniškem podaljšku pa je piko na i postavil Mustafa Nukić.

Članki iz rubrike