Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
04.04.2022 11:58:45
Deli članek:

PRETRES v Prekmurju, nekdanji trener MURE se je vrnil na klop

Martin Metelko

Pomembna kadrovska premika pri osemkratnih prvakinjah.

Že nekaj časa je bilo mogoče slišati namigovanja, da v ŽNK Pomurje ni vse tako, kot bi moralo biti. Da naj bi se dogajala takšna in drugačna trenja, zadnja dogajanja so to potrdila. S položaja predsednika se je poslovil Branko Gros, ki je bil v tej vlogi od leta 2017 in lani novembra dobil nov mandat, a njegov odhod ni edini – pridružil se mu je Marjan Rajbar ter postal nekdanji trener beltinških deklet.
Kdo bo v prihodnje prevzel najbolj odgovorno mesto, bo znano po izredni skupščini, seveda pa se je bilo treba nemudoma odzvati na izpraznjeno klop. Precej presenetljivo je vodenje ekipe po daljšem obdobju brez kluba prevzel Zlatko Gabor, ki ga prekmurskim ljubiteljem najpomembnejše postranske stvari na svetu pač ni treba posebej predstavljati. Na nedeljskem gostovanju v Ajdovščini se je že veselil prve in pričakovane visoke zmage (15:1). To je sicer njegovo prvo udejstvovanje v nogometnem svetu pripadnic nežnejšega spola.

"Čestitam igralkam za rezultat, dobro igro in maksimalen pristop. Rad bi se zahvalil prejšnjemu trenerju Marjanu Rajbarju, ker je pustil ekipo v dobrem stanju. Hvala tudi upravnemu odboru za izkazano zaupanje," je po dvoboju v mestu burje povedal Zlatko Gabor.