robert golob bobo7 Svet24.si

Jasno je, da bo Golob prevzel že oblikovano ...

truplo, simbolična Svet24.si

Policisti ugotovili identiteto ženske, ki so jo ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

mozina jansa Reporter.si

»Ko sem Možino prosil, naj podpre Reporter z ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Koalicija v amnestijo Janše, Počivalška in ...

jelena-rozga Odkrito.si

Jelena Rozga spregovorila o svoji bolezni ...

dalila jakupovic Ekipa24.si

Slovenska tenisačica KOLAPSIRALA ZARADI ...

nu
nu
0 14.10.2021 09:30:39

Mladi zmaji na prijateljskem večnem derbiju, zmage nizali tudi v ligi MNZ

Veselje fantov selekcije U11 s trenerjem Admirjem Krupičem po zmagi v Mariboru.
Uspešen tekmovalni konec tedna za zmajčke je selekcija U11 s trenerjem Admirjem Krupičem popestrila s sredino zmago v Mariboru.

Selekcija U11 Olimpije se je v sredo na prijateljski tekmi v gosteh pomerila z večnimi tekmeci iz Maribora, vijoličaste je premagala z 12:1.

Konec prejšnjega tedna se je nadaljevalo tudi tekmovanje v ligi MNZ. Najmlajši zmajčki selekcije U9 trenerja Jureta Šegote so nastopili z leto starejšimi fanti ekipe Dren Vrhnika in visoko zmagali (15:0). Fantje ekipe U11 (generacija 2011) Admirja Krupiča in Albert Lazicanija so v dvoboju z leto starejšimi tekmeci proti Dolomitom slavili s 7:1, v ligi U11 pa premagali Svobodo (7:0). Selekcija U12, ki jo vodita Sašo Avbelj in Igor Blažinčič, je med tednom odigrala tekmo MNZ lige U12 1. skupina proti Iliriji in zmagala 4:0, med vikendom pa še v tekmovanju z leto starejšimi tekmeci U13 2. liga proti Kamniku in prav tako zmagala (2:0).Bogat plan tekem je zaokrožila s prijateljskim dvobojem in remijem proti vrstnikom iz Slovenske Bistrice (1:1). Selekcija U13 trenerja Luka Kovačiča je v mestnem dvoboju premagala Inbterblock s 5:0. Ekipa U14 (generacija 2008) trenerjev Selvada Kujovića in Toneta Kureža pa je v osmem krogu tekmovanja pod okriljem MNZ v konkurenci starejših dečkov v drugi ligi gostila Ivančno Gorico in zmagala s 6:0, tako da v 14-članski konkurenci drži drugo mesto. Ekipa U15B, sestavljena iz mladih nogometašev letnika 2008 in 2007, ki ji poveljuje trener Klemen Avbelj, je odigrala tekmo tretje lige v kategoriji starejših dečkov proti Šmartnem in visoko zmagala (10:0) ter prevzela prvo mesto na tabeli.

Konec tega tedna sledi še prava množična zeleno-bela "selitev" na hrvaški Kvarner, saj bodo zmajčki odigrali prijateljsko tekmo na Reki proti Rijeki.

Značke: olimpija, maribor

Članki iz rubrike