mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 14.10.2021 08:39:13

Bišćana čaka SANJSKA SLUŽBA?!? Bivši trener Olimpije eden GLAVNIH KANDIDATOV za...

alesfevzer.com
Kariera Igorja Bišćana se strmo vzpenja.

Da je Igor Bišćan eden od tistih trenerjev, pred katerimi je zares sila svetla prihodnost, ni dvoma. Doslej je navduševal pravzaprav povsod, kjer je deloval. Rudeš je v svoji prvi trenerski sezoni popeljal v 1. HNL, v svoji drugi je z Olimpijo osvojil dvojno krono. In vprašanje, kaj vse bi še dosegel z zmaji, če ga tedaj užaljeni, ljubosumni Milan Mandarić ne bi odpustil. Bišćan je potem vodil Rijeko, kjer mu ni šlo slabo, a je imel veliko težavo – navijači ga zaradi njegove zagrebške preteklosti nikakor niso želeli vzeti za svojega.


Danes je Bišćan selektor mlade reprezentance Hrvaške. Letos je to popeljal v izločilne boje evropskega prvenstva, zdaj pa v kvalifikacijah za naslednje tekmovanje stare celine spet niza zmage. Mladi kockasti imajo po štirih tekmah štiri zmage, v torek so v gosteh kar s 5:1 premagali Azerbajdžan.

Hrvaški mediji pričakovano hvalijo Bišćana in mu napovedujejo svetlo prihodnost. Sportske novosti pa so šle še korak dlje in so nekdanjega trenerja Olimpije uvrstile kar v ožji krog glavnih favoritov za položaj – selektorja članske hrvaške reprezentance! Ta selektorja seveda že ima, to je Zlatko Dalić, toda ko bo odšel … Ga bo zamenjal prav Bišćan? Bomo videli! Obeti niso slabi...

Članki iz rubrike