finska premierka Svet24.si

Finska premierka, kljub koronavirusu, v nočnem ...

Kraljica Elizabeta Svet24.si

Britanska kraljica leto dni po moževi smrti spet ...

paris Svet24.si

FOTO: V mrazu se borijo za preživetje v šotorih ...

vrtovec kosorok Reporter.si

Sekretarjeva naveza z agentom Udbe: Blaž ...

por43525BOR_6937 Necenzurirano

Skrivnost 12 milijonov z Madžarske za ...

bled-hotel-rose, lina-majcen Njena.si

FOTO: Vroča noč in seksi glamur Line iz Kmetije

doncic Ekipa24.si

ZAROKA, ki je navdušila VSE V DVORANI! ...

nu
nu
0 10.10.2021 16:38:57

DRAMA na slovenskih zelenicah! Po SILOVITEM TRKU v bolnico Z REŠILCEM! (foto)

Martin Metelko
Dvakrat se je zgrudila.

V torek bodo minili natanko štirje meseci od tistega popoldneva, ko so prizori s stadiona Parken v Kopenhagnu šokirali športno javnost. Christian Eriksen je na koncu iz najpomembnejše tekme v njegovem življenju odkorakal kot zmagovalec, a je bil dogodek tako pretresljiv, da bo ostal zasidran v spominu. In vse od takrat se kakršnikoli podobni prizori dojemajo nekoliko drugače.

Za enega takšnih so danes na žalost poskrbele tudi slovenske zelenice. V derbiju sedmega kroga 1. SŽNL sta se v Ljubljani pomerili vodilni ekipi prvenstva ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Že v deveti minuti pa je na Športnem parku Jama grdo počilo. Na sredini igrišča sta trčili domača Evelina Kos in njena starejša sestra Lucija Kos, ki se je Pomurju pridružila letos februarja.

Evelina, sicer tudi slovenska reprezentantka, jo je odnesla precej slabše od sestre; po nekaj minutah zdravstvene pomoči je ob podpori soigralk vstala in skušala odkorakati z igrišča, a se je hitro zatem še enkrat zgrudila. Posredovala je enota prve pomoči, ki je Gorenjko nato tudi z rešilcem prepeljala v UKC Ljubljana. Najverjetneje je šlo za pretres.

Galerija

Članki iz rubrike