evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 03.08.2021 16:02:27

NK Drava Ptuj išče novega investitorja

Aleš Cipot




Salvatore Passante kot predsednik in investitor večinskega deleža NK Drava Ptuj uradno sporočam, da želimo vlogo investitorja zaupati nekomu, ki resno in strokovno izkazuje zanimanje za nadaljevanje in ponovni zagon programa reorganizacije. Slednji se je začel izvajati februarja 2020 in privedel do zmanjšanja dolga za skoraj 75 odstotkov.
NK Drava Ptuj se je v pretekli sezoni, polni čustev, na koncu rešil v zadnjem krogu v Šmartnem. V pretekli sezoni je zaigralo devet mladih igralcev, starih od 19 let ali manj. V klub so pripeljali 13 igralcev, ki so trenirali v ptujskem nogometnem klubu in pokazali veliko talenta. Največji dosežek v pretekli sezoni je bila pokalna zmaga nad slovenskim prvakom NŠ Mura. NK Drava Ptuj ima zdaj najsodobnejše objekte, ki jih nudi Mestna občina Ptuj: dve igrišči (eno z naravno, drugo z umetno travo) in nedavno prenovljeno atletsko površino z investicijo v višini 300.000 evrov. Vsi najboljši igralci so ostali v klubu, tehnične možnosti treninga in razvoja mladih igralcev pa so odlične.
NK Drava Ptuj še zdaleč ni samo klub, temveč je velika družina. Toda kot vsaka velika družina tudi naš klub potrebuje očeta. Zaradi osebnih in poklicnih obveznosti tudi v Italiji na žalost ne bom več mogel slediti ekipi in voditi kluba kot pravega podjetja, kot si želim.
Zato pozivam vse ptujske podjetnike, ljubitelje športa in nogometne navdušence, da se z resnimi in ustreznimi predlogi javijo na elektronski naslov salviopassante@hotmail.it. Vso dokumentacijo bodo pripravile in uredile odvetniške pisarne.

Značke: nk-drava, investitor

Članki iz rubrike