mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 02.08.2021 21:41:26

Kaj se DOGAJA?! Pri Barceloni so odločeni; Messija NOČEJO na treningu

Profimedia
Dogajanje okoli Lionela Messija se kar ne umiri.

Po osvojenem naslovu južnoameriškega prvaka z Argentino se je Messi odpravil na zaslužen počitek. Še prej pa je v začetku julija postal prost igralec, saj mu je potekla pogodba s katalonskim velikanom.

To je seveda povzročilo plaz ugibanj o tem, kje bo Argentinec nadaljeval kariero. Govorilo se je vse mogoče, španski Sport pa je v svet lansiral novico, da se je Messi s katalonskim velikanom dogovoril za petletno podaljšanje pogodbe. Toda stvari še niso zaključene. Strani želita pogodbo podpisati čim prej, a je še vedno potrebno urediti nekaj stvari.



Igralci, ki so igrali na Copa Americi so dobili nekaj dodatnih dni dopusta in so se na trening vrnili danes, to velja za Sergia Agüera in Emersona, medtem pa o Messiju ni bilo ne duha ne sluha. Pravila sicer dovoljujejo, da se igralec brez podpisane pogodbe lahko pridruži moštvu pri vadbi, samo zavarovanje mora imeti urejeno. Toda pri Barceloni so to možnost odločno zavrnili, najprej želijo podpisati pogodbo in šele potem bo Messi spet lahko prišel na trening.

Časa pa počasi zmanjkuje, saj Barcelono prva uradna tekma v novi sezoni čaka že čez 13 dni, ko bo v prvem krogu španskega prvenstva gostila Real Sociedad. Še prej bo v sredo v prijateljskem dvoboju merila moči s Salzburgom, za katerega igra Benjamin Šeško, štiri dni pozneje pa še z Juventusom.

Članki iz rubrike