Natalija Gorščak Svet24.si

Generalni direktor hoče razrešiti direktorico ...

covidno potrdilo, lokal, italija Svet24.si

Sindikat delavcev gostinstva in turizma: Stanje je...

Esther Digley Svet24.si

Pogrešana je bila od lanskega novembra. Našli so...

borut pahor-pl1 Reporter.si

Bodo redne volitve že aprila? Pahor lahko pohiti ...

20161021-00734717 Necenzurirano

Janševi na veliko zaposlujejo v Sovi in višajo ...

glamping, nomad\'s-pad, grand-canyon Odkrito.si

Pozabite na lesene utice, to je pravi GLAMping...

Boštjan Gombač 1 Odkrito.si

BOŠTJAN GOMBAČ: "Občutek imam, da smo zgolj ...

nu
nu
0 16.06.2021 10:53:21

Se Primož Gliha VRAČA v slovenski nogomet?! Bivši selektor KANDIDAT za prevzem ...

Jurij Kodrun
Kdo bo novi trener Krke?

Potem ko se Krki ni uspelo prebiti v 1. SNL, saj je morala v dodatnih kvalifikacijah priznati premoč Kopru, bo klub iz Novega mesta očitno deležen številnih takšnih in drugačnih sprememb. Kot prvi je že odšel trener Zoran Zeljković, skozi izhodna vrata naj bi mu sledili tudi številni nogometaši. Kar trije bi lahko skupaj z njim odšli na Bonifiko ... Ob tem se seveda poraja vprašanje, kdo bo novi trener Dolenjcev. Kot poroča SNPortal, so med kandidati štirje strokovnjaki, eden teh pa naj bi bil tudi – Primož Gliha!

Gliha je bil nazadnje selektor mlade reprezentance, a ga je NZS zamenjala malce pred začetkom domačega evropskega prvenstva. Veliko so k temu prispevali tudi nogometaši z odmevnim pismom, ki je zakrožilo tudi po medijih. Kakorkoli, po slovesu od mlade reprezentance se je Gliha za sodelovanje dogovoril z reprezentanco Kosova, ki ji pomaga kot del strokovnega štaba. Toda ali se bo zdaj vrnil v slovenski nogomet? Bomo videli. Novo mesto sicer že pozna, tam si je kruh služil kot nogometaš.

Poleg Glihe naj bi bili na seznamu želja športnega direktorja Saša Udovića tudi Slobodan Grubor, nekdanji pomočnik pri Olimpiji in nazadnje trener Aluminija, vsem dobro poznani Alfred Jermaniš, ki je zaključil zgodbo v srbski Mačvi, in Rok Zorko.

Članki iz rubrike