stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 16.06.2021 10:53:21

Se Primož Gliha VRAČA v slovenski nogomet?! Bivši selektor KANDIDAT za prevzem ...

Jurij Kodrun
Kdo bo novi trener Krke?

Potem ko se Krki ni uspelo prebiti v 1. SNL, saj je morala v dodatnih kvalifikacijah priznati premoč Kopru, bo klub iz Novega mesta očitno deležen številnih takšnih in drugačnih sprememb. Kot prvi je že odšel trener Zoran Zeljković, skozi izhodna vrata naj bi mu sledili tudi številni nogometaši. Kar trije bi lahko skupaj z njim odšli na Bonifiko ... Ob tem se seveda poraja vprašanje, kdo bo novi trener Dolenjcev. Kot poroča SNPortal, so med kandidati štirje strokovnjaki, eden teh pa naj bi bil tudi – Primož Gliha!


Gliha je bil nazadnje selektor mlade reprezentance, a ga je NZS zamenjala malce pred začetkom domačega evropskega prvenstva. Veliko so k temu prispevali tudi nogometaši z odmevnim pismom, ki je zakrožilo tudi po medijih. Kakorkoli, po slovesu od mlade reprezentance se je Gliha za sodelovanje dogovoril z reprezentanco Kosova, ki ji pomaga kot del strokovnega štaba. Toda ali se bo zdaj vrnil v slovenski nogomet? Bomo videli. Novo mesto sicer že pozna, tam si je kruh služil kot nogometaš.

Poleg Glihe naj bi bili na seznamu želja športnega direktorja Saša Udovića tudi Slobodan Grubor, nekdanji pomočnik pri Olimpiji in nazadnje trener Aluminija, vsem dobro poznani Alfred Jermaniš, ki je zaključil zgodbo v srbski Mačvi, in Rok Zorko.

Članki iz rubrike