Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
37 22.12.2020 17:55:00

BREZ OVINKARJENJA! Čeferin Janši nalil čistega vina! To je TRAPASTO! Nogomet s tem nima nič, nekompetentnost nekaterih pa zagotovo!

Aleksander Čeferin v odmevnem pogovoru na Radiu 1.

Priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić je predsednika Uefe soočil z vprašanjem, kaj si misli o očitkih Janeza Janše, da je igranje nogometa pred polnimi tribunami spomladi povzročilo veliko smrti in bilo nasploh krivec za razširitev koronavirusa po Evropi. Čeferinov odgovor je bil neposreden: »Ta izjava je bila precej trapasta. Malo bolj je presenetljivo to, da takšno izjavo da nekdo, ki predseduje vladi ene od držav Evropske unije. Človek na taki poziciji bi lahko vedel, kdo odloča, ali se tekme igrajo ali ne. Ampak jaz sem na to že pozabil, ker se poskušam z nepomembnimi stvarmi čim manj ukvarjati. Z ljudmi, ki imajo negativno energijo, pa tudi.«

No, v Sloveniji so tribune na stadionih že nekaj časa prazne, epidemiološka slika na sončni strani Alp pa je kljub temu katastrofalna, celo ena najslabših v Evropi in na svetu. »Nogometne tekme niso imele ničesar z razširjanjem virusa po Evropi. Nekompetentnost nekaterih uradnikov pa zagotovo ima kaj s tem,« je na to pripomnil Aleksander Čeferin.

Članki iz rubrike