podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
7 22.12.2020 12:34:29

ŠOK! To, kar nameravajo pri madridskem REALU narediti Aleksandru ČEFERINU, je osupnilo vse!

Profimedia
Upor proti Aleksandru Čeferinu?

Ob svojem slovesu od predsedniškega stolčka Barcelone je Josep Maria Bartomeu napovedal uvedbo novega elitnega klubskega tekmovanja, tako imenovane superlige, ki ji predsednik Uefe močno nasprotuje.

Toda zdaj se je Čeferinu, kot kaže, uprl tudi prvi mož madridskega Reala Florentino Perez. Ta sicer v svojem govoru o spremembah evropskega klubskega nogometa izraza superliga ni uporabil, a je bilo vsem jasno, na kaj namiguje.

"Nič ne bo več tako, kot je bilo. Pandemija je spremenila vse. Vsi smo ranljivejši, to velja tudi za nogomet. Nogomet potrebuje formulo, po kateri bi postal konkurenčnejši in razburljivejši. Klub je sodeloval pri vseh inovacijah in jih v našem športu vedno ščitil. Klub je bil edini ustanovitelj Fife leta 1904, skupaj s sedmimi nacionalnimi zvezami. Leta 1955 sta bila L'Equipe in Madrid idejni vodji ustanovitve Evropskega pokala, zgodovinskega trenutka, ki je spremenil nogometno zgodovino," je povedal Perez in nadaljeval: "Brez vseh teh sprememb nogomet ne bi mogel biti to, kar je danes, a potrebujemo novo spremembo. Nogomet se mora spopasti s temi novimi časi. In tako bo Madrid iskal, kot pravi Infantino, zaščito za navijače. Prav navijači so se znašli pred natrpanim urnikom, v katerem je zelo težko že samo prepoznati tekmovanje, ki ga klub igra. Nekateri igralci se zaradi tega natrpanega urnika poškodujejo. Reforma nogometa ne more čakati in treba se je z njo spopasti. Odgovorni smo, da se za to spremembo borimo. Nove generacije konzumirajo večjo količino vsebine. Izboljšati je treba konkurenčnost in kakovost."

Članki iz rubrike