klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Jure Godler Revija Stop

Godler in Prevc skupaj v stand-up?

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
0 14.10.2020 09:06:10

To pa je PRESENEČENJE! ROBI KOREN na klopi slovenskega kluba, potrditev TOČNO OPOLDNE

Jurij Kodrun
Nekdanji kapetan izbrane vrste se podaja na samostojno trenersko pot.

Pričakovanja so bila velika, toda nogometašem Fužinarja v drugoligaškem prvenstvu ne gre vse po načrtih. Daleč od tega. Po 11 odigranih tekmah so s štirimi zmagami, dvema neodločenima izidoma in kar petimi porazi šele na devetem mestu na lestvici, zaostanek za vodilnimi Radomljami je že ogromnih 16 točk. In zato se je zgodilo, kar so številni predvidevali, Mihael Bukovec je nepreklicno odstopil s položaja trenerja.

"Zahvaljujemo se mu za vse dobro delo v treh letih, ko smo skupaj z njim dosegali največje uspehe v zgodovini našega kluba," so ob tem sporočili iz ravenskega kluba in dodali, da je njihova želja, da bi prekmurski strokovnjak še naprej ostal z njimi v drugačni vlogi.

Po naših informacijah se to vendarle ne bo zgodilo, Mihael Bukovec si bo privoščil nekaj oddiha, medtem pa so vodilni možje Fužinarja že izbrali njegovega naslednika. Predstavili ga bodo na tiskovni konferenci točno opoldne, toda naši viri so nam zaupali, da ni nikakršnega dvoma, da bo na klop sedel nihče drug kot nekdanji kapetan slovenske reprezentance Robi Koren, ki se je medtem pridružil tudi strokovnemu vodstvu mlade reprezentance, zdaj po umiku iz Celja stopa še na samostojno trenersko pot.

Članki iz rubrike