Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 14.10.2020 07:28:09

Spori in zamere po osvojenem naslovu?! Legendarni kapetan SLOVENIJE je razkril, zakaj ni več del CELJA!

Jurij Kodrun
Legendarno slovenski nogometaš Robert Koren je pojasnil, zakaj se je razšel s Celjem.

Robert Koren je bil eden od tistih članov strokovnega vodstva, ki je skupaj z ekipo Celja prišel do nekoliko presenetljivega, a povsem zasluženega naslova državnih prvakov. Nato pa so bili mnogi šokirani, ko dolgoletni reprezentant Slovenije ni bil več del te ekipe. Pojavile so se govorice, da je prišlo do prepirov in zamer, zdaj pa je Koren v pogovoru za Sportal pojasnil, kaj se je pravzaprav dogajalo. 

"Spisali smo enkratno zgodbo. Skupaj smo bili več kot leto dni, se naučili veliko stvari drug od drugega, pridobili izkušnje. Na koncu so se pojavili novi izzivi, tako da smo s strokovno ekipo in vodstvom kluba prišli do zaključka, da se preizkusim v drugih zadevah. Tudi sam se vedno bolj vidim v trenerskih vodah. Zelo me zanimajo. Po letu dni delovanja v Celju sem prišel do trenutka, ko se ni dalo več iti po skupni poti. Pa ni prišlo do zamer ali trenj. Ne. Prišlo je samo do različnih pogledov na samo delovanje. Z moje strani ni nobenih zamer," je povedal Koren in dodal: "Nikoli ne potenciram določenih zadev v medijih, lahko pa povem, da z moje strani ni prišlo do kakih prepirov ali česa podobnega. Bili so pač različni pogledi na delovanje članske ekipe. Ocenil sem, da se v tej zgodbi ne vidim. To sem sporočil strokovnemu vodstvu in vodstvu kluba, nato smo se razšli. V klubu sem bil tudi po tistem času, tako da z moje strani ni zamer. S klubom smo naredili čudovito zadevo, krasno stvar. Klub se je nato glede idej, smernic sodelovanja z vlagatelji odločil tako, kot se je. V tej celjski zgodbi se nisem videl, tudi na igrišču so šle stvari malce v drugo smer. Ni pa bilo nobenih težav z moje strani. Razšli smo se korektno." 

Ne skriva niti velike želje in ambicije po tem, da bi postal trener in namignil, da bi ga lahko morda kaj kmalu videli v novi vlogi ... 

Značke: robert-koren, celje

Članki iz rubrike