Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 20.09.2020 07:48:45

Zaradi POGAČARJA! Norišnica v Ljudskem vrtu: Ne boste verjeli, kaj se je dogajalo pred tekmo Maribor - Celje!

Grega Wernig
Tudi na slovenskih nogometnih zelenicah spremljajo dogajanje na Touru.

Slovenija v teh dneh z velikim zanimanjem spremljal dogajanje na Touru, takšne kolesarske evforije še ni bilo. V boju za končno zmago sta bila pred sobotnim kronometrom Primož Roglič in Tadej Pogačar, slednji pa je z neverjetno vožnjo potolkel vso konkurenco in si pred zadnjo etapo, v kateri do spremembe na samem vrhu ne bo prišlo, zagotovil naslov prvaka. 

V teh dneh ga praktično ni Slovenca, ki ne bi vedel, kaj se dogaja v Franciji, da sta Pogačar in Roglič spisala neverjetno pravljico, pa dokazuje tudi dogodek s sobotne tekme Prve lige Telekom Slovenije. Legendarni član Maribora Mitja Viler je razkril, kaj se je dogajalo pred tekmo v Ljudskem vrtu, na kateri sta se štajerska rivala razšla brez zmagovalca (2:2).

"Joj, ne vem, če bi vam to povedal, da ne bom koga 'uvalil' v zgodbo. Ne vem, če bi to povedal. Ampak ajde, bom. Ko smo izbirali strani, mi je gospod sodnik povedal, kakšna je situacija na Touru. Malo smo se zasmejali, tako da sem imel to informacijo. Vse kaže, da vsi to spremljamo. Ko je dobro, smo vsi Slovenci. (smeh) Moram povedati, da sem šokiran, da je Roglič izgubil ta Tour. Res mi ga je žal. Mali Pogačar ... vsa čast. Mislim, da bo imel on še priložnosti za osvojitev. Ne vem, res sem malo šokiran. Res da smo imeli tekmo, ampak sem bil toliko v vsem tem. Ne vem, šokiran sem zaradi Rogliča, žal mi ga je. Vesel sem za Pogačarja, ampak ponavljam, res mi je žal Rogliča," je po tekmi razlagal Viler.

Značke: viler, maribor

Članki iz rubrike