Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

rb
rb
0 15.04.2020 09:42:00

Nekdnji ljubljenec navijačev Dare VRŠIČ o 'pretresu' v Mariboru: Imam občutek, da je vse malo STRAH! Zakaj? Zato, ker bo ...

Jurij Kodrun
Potem ko po izteku pogodbe v Ljudskem vrtu z njim niso podaljšali sodelovanja, je marsikdo pomislil, da bi utegnil Dare Vršič končati profesionalno kariero, toda sam na takšen scenarij ni želel niti pomisliti. Nove izzive je našel na Bonifiki, kjer se je nekoč že veselil naslova prvaka, zdaj pa je njegovo poslanstvo Koper vrniti med elito.

Vsekakor bi bil greh, če se ne bi dotaknili njegovega nekdanjega kluba; še pred kratkim sta odmevala velika kadrovska premika v Mariboru. Najprej je odšel Darko Milanič, nakar je kot strela z jasnega udarilo, da se je po skoraj 13 letih pod Kalvarijo s položaja športnega direktorja umaknil Zlatko Zahović. "Tako sta se odločila in to je to. Očitno sta ocenila, da je čas za odhod, in to tudi storila. Vsaka zgodba se enkrat konča, nič ne traja večno, v daljšem časovnem obdobju se ljudje drug drugega tudi naveličamo. Čas je za nove izzive; tako za Zlatka Zahovića in Darka Milaniča kot za klub. Dejstvo je, da so bili rezultati vrhunski, letvica je postavljena visoko, in ko je tako, se hitro zgodi, da okolica ni zadovoljna z ničimer več. Jasno je, da sta gospoda ogromno naredila za pravzaprav majhen klub. Zlatko Zahović je svoje poslanstvo začel z ničle, Maribor je bil na robu prepada in ni treba posebej razpredati, kaj vse so vijoličasti dosegli z njim v glavni vlogi. Znanje in izkušnje so nesporni, kakšen bo Maribor v prihodnje, pa je nehvaležno napovedovati. Imam občutek, da je vse, ki so v klub tako ali drugače vpeti  ali z njim povezani, malce strah tudi zaradi nastalih razmer. Menim, da se bo proračun znižal, finančna kakovost igralskega kadra se bo zmanjšala. Ampak ne glede na vse je Maribor stalnica v slovenskem vrhu in tako bo tudi ostalo. Verjamem, da se lahko v primeru nadaljevanja tekem še vedno povzpne na vrh tudi v tej sezoni."

CELOTEN POGOVOV Z DARETOM VRŠIČEM O ŽIVLJENJU V KARANTENI, O NIŽANJU PLAČ V KOPRU IN O PRIHODNOSTI SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI.

Značke: dare-vršič, koper

Članki iz rubrike