Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 18.02.2020 14:54:51

Josip Iličić v Maribor? Športni direktor Zlatko Zahović mu sporoča: Če si želi, je dovolj le, da ...

Za športnega direktorja Maribora Zlatka Zahovića bo sredina tekma med Valencio in Atalanto posebnega pomena.

Liga prvakov se po dveh mesecih premora na veselje nogometnih navdušencev spet vrača. V sredo bodo vse oči uprte v London, kjer bo Tottenham gostil Leipzig, in pa v Milano, kjer bo na San Siru Atalanta igrala z Valencio. 

Slednja tekma bo zelo posebnega pomena tudi za Zlatka Zahovića, nekdanjega člana Valencie, ki je tisti slavni finale z Bayernom izgubil prav na San Siru. In tudi zato, ker bo nasproti Valencie stala Atalanta, katere član je Josip Iličić. Tisti nogometaš, ki ga je Zlatko Zahović le v nekaj mesecih izstrelil med nogometne zvezdnike. "Ne preseneča me, da je uspel. Talent, ki ga je pokazal, ki ga ima, to niso običajne stvari. Presenetilo pa me je, kako hitro se je privadil na drugačen način nogometa, na dvoboje, hitrost," je o zvezdniškem statusu Josipa Iličića za 24ur povedal Zahović. 

Dvaintridesetletni nogometaš Atalante je za tiskano izdajo Ekipe SN pred časom izjavil, da bi se rad vrnil v Maribor, kjer ga bo najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance sprejel odprtih rok: "Če si Iličić to želi, mu bomo to željo izpolnili. Dovolj je le, da pokliče, in je jutri v Mariboru." 

In za koga bo Zahović navijal na sredini tekmi? "Za 12 igralcev: za 11 igralcev Valencie in enega iz Atalante," je za 24ur še povedal Zahović. 

Članki iz rubrike