900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ba
ba
0 16.12.2019 07:19:00

Afera PREPOVEDANA LJUBEZEN je dobila NOVE razsežnosti in nov 'OŽIGOSAN' klub v 2. SNL

Profimedia
Ni še konec. Afera prepovedana ljubezen še naprej buri nogometne duhove na sončni strani Alp.

Kdo je neimenovani Nigerijec, ki je prek enega od medijev v domovini obtožil enega od drugoligašev, da se ga je znebil, ker je z njim zanosila hči predsednika kluba, še vedno ostaja uganka. Tako kot to, ali se je vse skupaj sploh zgodilo v Sloveniji.
V preteklih dneh smo skušali zadevi priti do dna, vendar neuspešno; trije najprej »ožigosani« klubi (Gorica, Drava, Bilje) so možnost, da bi se kaj takega pripetilo pri njih, nemudoma in odločno zanikali. Vmes pa se nam je pripetila tudi napaka. Enega nigerijskega nogometaša, ki je jeseni igral v drugem kakovostnem razredu tekmovanja, smo namreč spregledali. To je Gerald Chibueze Diyoke, ki je po septembrskem prihodu v dresu Brežic odigral šest tekem, pred tem pa smo ga v 1. SNL spoznali v Krškem. A Posavci prav tako zatrjujejo, da pri njih ni bilo nikakršne afere.
»Po zadnji odigrani tekmi, 30. novembra, smo skupaj z igralci odšli na večerjo v Terme Čatež. Tam se je Gerald tudi prijateljsko poslovil od vseh soigralcev in osebja ter naslednji dan zjutraj odšel. Po novem letu ima namreč že dogovorjeno igranje za drug klub. V Brežicah pa bo vedno dobrodošel,« je za Slovenske novice pojasnil poslovni direktor brežiškega drugoligaša Peter Gram in dodal: »Zagotavljam, da ne gre za primer iz našega kluba.«

Značke: 2.snl, afera

Članki iz rubrike