horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 17. septembra

meghan 1 Svet24.si

Velikansko zmagoslavje ob izteku porodniške

Ljubezen Svet24.si

Kako prepoznati tisto čisto pravo ljubezen?

Davor KArničar Svet24.si

»Počivaj v miru, prijatelj moj«

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

Natalija Gros Njena.si

Natalija Gros ujeta med plezanjem v kopalkah

nikolina-cvek Njena.si

Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek

nu
nu
1 03.09.2019 08:43:08

Primorcem uspel VELIKI MET: Okrepitve ČLAN OLIMPIJE, reprezentančni branilec in nogometaš iz ITALIJE

Jadran ima kar tri nove okrepitve.

Po šestih odigranih krogih v 2. SNL ekipa Jadrana zaseda deveto mesto, je torej v zlati sredini drugoligaške razpredelnice. Primorci so doslej zmagali dvakrat, enkrat so remizirali, trikrat izgubili. V prihodnje bodo seveda naredili vse za to, da bodo njihovi rezultati še boljši, trener Erik Kržišnik pa je v luči tega zagotovo še kako vesel novih okrepitev. In te so kar odmevne. Med drugim je novi član Jadrana postal Antonio Lukanović, napadalec Olimpije, ki so ga zmaji pred tedni sicer sprva posodili v Bosno in Hercegovino. Toda Lukanović pri Slobodi iz Tuzle ni bil zadovoljen, zato se je vrnil v Ljubljano. Toda le začasno, zdaj bo kot posojen igral za Jadran.

V Dekane je odšel tudi Drilon Kryeziu, 20-letni mladi reprezentant Albanije, ki je sicer otrok Triglava. V Kranju rojeni obrambni nogometaš je upal na prestop na tuje, predvsem v Italijo, toda to se ni zgodilo in zdaj bo igral v dresu omenjenega slovenskega drugoligaša.

K Jadranu se je hkrati preselil Adis Mujkić, šele 19-letni nogometaš iz Bosne in Hercegovine, ki ima tudi potni list Švedske. Napadalec se je doslej mudil v sosednji Italiji, kjer je bil član nekdanjega prvoligaša Catanie, v Dekane se je preselil kot posojen nogometaš. A to še ni vse, nova moč je prav tako Dragan Živanović, 19-letni napadalno usmerjeni vezist, ki je svojo nogometno pot začel v Radniku iz Bijeljine.

Značke: jadran-dekani, 2.-snl

Članki iz rubrike