miro cerar, kongres smc Svet24.si

Cerar razkril, kaj se mu je upiralo

Domen Kumer Svet24.si

Domen Kumer še ni prebolel izgube, izdal pa je ...

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

Frančiška Ćetković Svet24.si

Predsednica sindikata upokojencev: »To se pravi, ...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

ksenija jan Njena.si

Šok za kmete: Na posestvu velik preobrat

nu
nu
2 03.09.2019 06:42:00

Dame in gospodje, to je JAN OBLAK! So mu 'UKRADLI nagrado za najboljše? Njegov odgovor je NEPOZABEN!

Jurij Kodrun
FIFA bo konec septembra podelila nagrade najboljšim nogometašem v različnih kategorijah, Jan Oblak se je obnje obregnil v studiu TV Slovenija.

Fifa bo septembra podelila zlato žogo in tudi nagrade nogometašem v najrazličnejših kategorijah. Tako bi lahko pričakovali, da se bo med najboljšimi tremi vratarji znašlo ime Jana Oblaka, ki je v Španiji še enkrat več dobil nagrado Zamora za najmanj prejetih zadetkov, njegove obrambe navdušujejo z tedna v teden, strokovnjaki pa so si skorajda enotni, da je najboljši vratar na svetu ali pa vsaj med najboljšimi tremi.

A očitno se Fifa ne strinja s tem mnenjem, saj je kot tri kandidate za najboljšega vratarja izbrala Alissona (Liverpool), Edersona (Manchester City) in Marc-Andreja Ter Stegena (Barcelona). In kako vse skupaj komentira Jan Oblak? "Mislim, da so ti izbori povezani z lovorikami ekip. Vsak individualni izbor je povezan s tem, ali si v prejšnji sezoni kaj osvojil ali ne. Mi na žalost nismo ničesar, upam pa, da bo letos boljše," je v ekskluzivnem pogovoru za TV Slovenija povedal Škofjeločan in tako vrgel kost za glodanje vrlim možem na Fifi.

Značke: jan-oblak, atletico

Članki iz rubrike