gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
2 30.07.2019 16:07:28

VELIKA SPREMEMBA na Bonifiki. Mnoge bo NAVDUŠILA vsaj tako, kot prihod DARETA VRŠIČA

FC Koper
Koprčani se vračajo h koreninam.

V Kopru se je pred dnevi zgodila še ena v nizu skrivnostnih skupščin kluba, poročajo Primorske novice, hkrati so se začele dogajati spremembe, ki jih je pred sedmimi meseci ob vrnitvi na vodilni položaj zdaj drugoligaša z Bonifike, napovedal Ante Guberac.


Osnovni namen sklica najvišjega klubskega organa so spremembe v upravnem odboru, iz katerega se je poslovila garnitura zvesta nekdanjemu županu Borisu Popoviću "V zadnjem mesecu dni je naprej pisno odstopil Dejan Škerlič, nato Franci Matoz, svoj odstop je nato napovedal še Goran Malenić. Pravniki so mi povedali, da je potreben sklic skupščine in zato smo jo izpeljali," je za koprski časnik pojasnil Ante Guberac in dodal, da so skupščino dejansko sklicali tisti, ki so odstopili.

Končna podoba novega UO naj bi bila znana v prihodnjih dneh, zato pa so se v Kopru že lotili spremembe, ki bo prav gotovo najbolj odmevala in mnoge navdušila vsaj v tolikšni meri, kot prihod Dareta Vršiča. Navijači že lep čas zahtevajo vrnitev nekdanjih klubskih simbolov in barv, kozla, ki naj bi pred leti ponazarjal začetek novega obdobja, nikoli niso sprejeli za svojega oziroma so ga prezirali.

"Če bo volja večine takšna, da vrnemo nekdanje simbole, bomo to tudi storili," je v preteklem obdobju večkrat poudaril predsednik Ante Guberac in zdaj so prvi koraki v tek smeri že stekli. Tako že ima drugačno podobo tudi stadion Bonifika, s pročelja katerega so že odstranili agresivnega kozla.

logo koper.jpg

Značke: koper, grb, ante-guberac

Članki iz rubrike