Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 26. avgusta

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

rebeka dremelj Njena.si

Prvič videli in slišali Rebekino hčerko

Foto Tibor Golob Njena.si

Alya za las ušla smrti

ba
ba
0 24.06.2019 12:48:14

Ste že slišali za ta SLOVENSKI PRIMER? Ne klub, NAVIJAČI bodo PLAČALI KAZEN za prižiganje BAKEL!

alesfevzer.com
Nočejo obremenjevati klubske blagajne.

Dogodek ni ravno najbolj svež, a si zasluži pozornost. O prvaku pomurske lige je odločal zadnji krog, v Martjancih so se udarili nogometaši Čarde in Rakičana, odločilni dvoboj je ob igrišče privabil 500 gledalcev. Veliko je bilo čustev, manjkala ni niti navijaška skupina, ki je spodbujala gostujočo ekipo; ta je na koncu zmagala s 3:1 in si zagotovila naslov prvaka.

Rakičanski privrženci so gole in končni uspeh proslavljali tudi s prižiganjem bakel, za kar si je klub prislužil kazen. "Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja gostujoče navijaške skupine oziroma njenih članov – gostujoči navijači so v 19. minuti tekme prižgali eno baklo, v 65. minuti šest bakel in ob proslavljanju naslova prvaka še pet bakel, ki niso ogrožale nikogar. Na podlagi določil 3/3., 6/1., 9/1(3)., 18., 25/1., 29/1(1) in v povezavi s 13. členom DP NZS se NK Rakičan izreče denarna kazen v višini 100 evrov," je zapisal disciplinski sodnik tekmovanja Ivan Ropoša.

Toda pozor, klub kazni ne bo poravnal. A ne zaradi tega, ker ne bi hotel, ampak zato, ker bodo to storili navijači. Da, prav ste prebrali. Že pred tekmo so vodilne može Rakičana obvestili, da bodo prižigali bakle ter hkrati dodali, da bodo sami poravnali kazen. Po koncu dvoboja še enkrat obvezali, da bodo to res storili oziroma da se niso šalili. Obvezali so se, da bodo sami zbrali denar in da klubska blagajna zaradi njih ne bo obremenjena ...

Članki iz rubrike