nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

ba
ba
0 24.06.2019 12:48:14

Ste že slišali za ta SLOVENSKI PRIMER? Ne klub, NAVIJAČI bodo PLAČALI KAZEN za prižiganje BAKEL!

alesfevzer.com
Nočejo obremenjevati klubske blagajne.

Dogodek ni ravno najbolj svež, a si zasluži pozornost. O prvaku pomurske lige je odločal zadnji krog, v Martjancih so se udarili nogometaši Čarde in Rakičana, odločilni dvoboj je ob igrišče privabil 500 gledalcev. Veliko je bilo čustev, manjkala ni niti navijaška skupina, ki je spodbujala gostujočo ekipo; ta je na koncu zmagala s 3:1 in si zagotovila naslov prvaka.

Rakičanski privrženci so gole in končni uspeh proslavljali tudi s prižiganjem bakel, za kar si je klub prislužil kazen. "Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja gostujoče navijaške skupine oziroma njenih članov – gostujoči navijači so v 19. minuti tekme prižgali eno baklo, v 65. minuti šest bakel in ob proslavljanju naslova prvaka še pet bakel, ki niso ogrožale nikogar. Na podlagi določil 3/3., 6/1., 9/1(3)., 18., 25/1., 29/1(1) in v povezavi s 13. členom DP NZS se NK Rakičan izreče denarna kazen v višini 100 evrov," je zapisal disciplinski sodnik tekmovanja Ivan Ropoša.

Toda pozor, klub kazni ne bo poravnal. A ne zaradi tega, ker ne bi hotel, ampak zato, ker bodo to storili navijači. Da, prav ste prebrali. Že pred tekmo so vodilne može Rakičana obvestili, da bodo prižigali bakle ter hkrati dodali, da bodo sami poravnali kazen. Po koncu dvoboja še enkrat obvezali, da bodo to res storili oziroma da se niso šalili. Obvezali so se, da bodo sami zbrali denar in da klubska blagajna zaradi njih ne bo obremenjena ...

Članki iz rubrike