Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 18.06.2019 09:50:09

Bo Mijatović v primeru neuvrstitve na EURO 2020 zamenjal SELEKTORJA? Predsednik NZS razkriva VSE!

Martin Metelko
Radenko mijatović je ocenil delo Matjaža Keka.

"Zelo. Ničesar ne prepušča naključju. Zelo je temeljit, saj je pozoren na malenkosti okrog reprezentance, zagnan, motiviran," je Radenko Mijatović, predsednik krovne nacionalne nogometne organizacije odgovoril na vprašanje v intervjuju za Dnevnik, kako je zadovoljen z delom selektorja Keka.

Slovenija je na prvih štirih tekmah v kvalifikacijah za EP leta 2020 zbrala pet točk in je na četrtem mestu v skupini G. Na vrhu je Poljska z 12 točkami.

"S Kekom smo delo zastavili dolgoročno, zato ima pogodbo do leta 2022. Po obdobju slabše igre, rezultatov in stagnacije, je treba oblikovati zasedbo iz generacije, ki je obetavna," je Mijatović zavrnil možnost zamenjave selektorja, če se Slovenija ne bo uvrstila na Euro 2020.



"V življenju sem realist. Slovenija je sposobna presenečenj, a na silo ne gre nič. Veliko dejavnikov se mora poklopiti, da gre manjša reprezentanca na veliko tekmovanje. Možnosti za pot na zaključni turnir je zaradi novih tekmovanj nekaj več, a najprej potrebuješ kakovostno igro, kontinuiteto in stabilnost. Tudi če vse to imaš, je razplet odvisen tudi od kakovosti tekmeca in nekaj sreče," je še dejal Mijatović.


Članki iz rubrike