Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Odločitve tega tedna bodo ...

angel-3026517_1920 (2) Petisvet.si

25. teden so Angeli poimenovali kot teden pozdrava...

toča, legen Svet24.si

VIDEO in FOTO: Najprej klestilo na severu države,...

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

ro
ro
0 31.05.2019 21:41:16

V FAZANERIJI ne skrivajo IZJEMNO AMBICIOZNIH načrtov! Želimo postati ...

Aleš Cipot/Fotolens
Črno-beli nase vse bolj opozarjajo tudi v mlajših selekcijah.

Za muraši je izjemna sezona, v prihodnji sezoni se bodo črno-beli po sedmih letih spet predstavili na mednarodnem prizorišču. V Fazaneriji pa razlogov za zadovoljstvo nimajo le zaradi dosežkov Anteja Šimundže in njegovih varovancev, vse bolj prihaja do izraza kakovostno delo tudi v mlajših selekcijah. Selekcija U-19 je tako prvenstvo v 1. SML končala na sedmem mestu, kadeti so bili četrti, takšna pa je tudi uvrstitev soboške prihodnosti na skupni lestvici. Prekmurce veseli spoznanje, da imajo v nižjih starostnih kategorijah vse več reprezentantov, ampak s trenutnim stanjem se ne nameravajo zadovoljiti, temveč želijo še napredovati.

"Tudi zato je srednjeročni cilj biti med tremi najboljšimi nogometnimi šolami v Sloveniji. Sčasoma si želimo postati najboljša nogometna šola v Sloveniji," v pogovoru za sobotainfo.com ambiciozne načrte razkriva vodja nogometne šole Dominik Kovačič.

Pomemben del strategije Mure so doma vzgojeni igralci, zato si v Fazaneriji želijo, da bi v svoje vrste privabili najbolj obetavne fante iz celotne regije. "Želimo si, da bi od kategorije U-14 naprej pri nas igrali vsi najbolj talentirani nogometaši iz regije. Ne želimo ropati okoliških klubov, želimo jim ponuditi priložnost, da njihovi nogometaši napredujejo. Zato perspektivnim igralcem drugih klubov iz regije tudi omogočamo, da enkrat tedensko trenirajo pri nas. Trenutno imamo sedem takšnih primerov in tako igralci, kot starši so zadovoljni. Ti igralci nato še vedno igrajo v svojih matičnih klubih, želja pa je, da v kolikor bodo želeli pot nadaljevati z nami, ta prehod ne bo tako težak," je pojasnil Kovačič.

Članki iz rubrike