horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

ro
ro
0 31.05.2019 21:41:16

V FAZANERIJI ne skrivajo IZJEMNO AMBICIOZNIH načrtov! Želimo postati ...

Aleš Cipot/Fotolens
Črno-beli nase vse bolj opozarjajo tudi v mlajših selekcijah.

Za muraši je izjemna sezona, v prihodnji sezoni se bodo črno-beli po sedmih letih spet predstavili na mednarodnem prizorišču. V Fazaneriji pa razlogov za zadovoljstvo nimajo le zaradi dosežkov Anteja Šimundže in njegovih varovancev, vse bolj prihaja do izraza kakovostno delo tudi v mlajših selekcijah. Selekcija U-19 je tako prvenstvo v 1. SML končala na sedmem mestu, kadeti so bili četrti, takšna pa je tudi uvrstitev soboške prihodnosti na skupni lestvici. Prekmurce veseli spoznanje, da imajo v nižjih starostnih kategorijah vse več reprezentantov, ampak s trenutnim stanjem se ne nameravajo zadovoljiti, temveč želijo še napredovati.

"Tudi zato je srednjeročni cilj biti med tremi najboljšimi nogometnimi šolami v Sloveniji. Sčasoma si želimo postati najboljša nogometna šola v Sloveniji," v pogovoru za sobotainfo.com ambiciozne načrte razkriva vodja nogometne šole Dominik Kovačič.

Pomemben del strategije Mure so doma vzgojeni igralci, zato si v Fazaneriji želijo, da bi v svoje vrste privabili najbolj obetavne fante iz celotne regije. "Želimo si, da bi od kategorije U-14 naprej pri nas igrali vsi najbolj talentirani nogometaši iz regije. Ne želimo ropati okoliških klubov, želimo jim ponuditi priložnost, da njihovi nogometaši napredujejo. Zato perspektivnim igralcem drugih klubov iz regije tudi omogočamo, da enkrat tedensko trenirajo pri nas. Trenutno imamo sedem takšnih primerov in tako igralci, kot starši so zadovoljni. Ti igralci nato še vedno igrajo v svojih matičnih klubih, želja pa je, da v kolikor bodo želeli pot nadaljevati z nami, ta prehod ne bo tako težak," je pojasnil Kovačič.

Članki iz rubrike