Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 31.05.2019 20:45:42

Takšne so NAJNOVEJŠE informacije o zdravstvenem stanju IGORJA BENEDEJČIČA

Martin Metelko
Slovenska reprezentanca je danes opravila dva treninga v Kranjski Gori. Dopoldanskega na igrišču Čičare so zaznamovale pretresljive novice o zdravstvenem stanju člana strokovnega vodstva Igorja Benedejčiča.

Priprave na tekmo z Avstrijo so bile na dopoldanskem treningu potisnjene v ozadje, saj je reprezentančni tabor pretresla novica o zdravstvenem stanju Igorja Benedejčiča. Varovanci Matjaža Keka so s treningom opravili, kasneje pa se vrnili v hotel, kjer so bile odpovedane napovedane medijske aktivnosti.


Kljub vsemu je selektor odločil, da bodo fantje vadili tudi popoldan, v vlogi trenerja pa se je reprezentanci do konca reprezentančne akcije pridružil selektor reprezentance do 19 let, Agron Šalja. Izbrana vrsta je trenirala na bližnjem in odlično pripravljenem igrišču Gobele, kjer so imeli vse pogoje za vrhunsko vadbo. Trenirali so Oblak, Belec, Stojanović, Mevlja, Gorenc Stanković, Bohar, Zajc, Šporar, Popović, Kurtić, Bijol, Črnigoj, Majer, Berić, Iličić, Mitrović, Blažič, An. Struna, po posebnem programu pa Krhin in Verbič. Slednji je prvič po operaciji obul nogometne čevlje.

Po treningu je celotno reprezentanco razveselila novica, da je Igor Benedejčič uspešno prestal endovaskularni poseg in že okreva v UKC Ljubljana.

benedejcic
Jurij Kodrun

Reprezentanci, ki bo v soboto in nedeljo trenirala na Brdu pri Kranju, se bodo v naslednjih dneh pridružili tudi igralci, ki še imajo klubske obveznosti. Tako v reprezentanci še čakajo Jokića, Aljaža Struno in Balkovca, iz slovenske lige pa je selekor Kek vpoklical Nejca Vidmarja, ki se bo reprezentanci pridružil na jutrišnjem treningu in Luko Zahovića, ki se bo pridružil v nedeljo.

Članki iz rubrike