ženska vesolje Dobra karma

Sade sati prinaša težavne čase, a se ga ni ...

damjana golavsek Svet24.si

Znani o ... bonih za dopust

B60K5200 Reporter.si

Kliči šefa Udbe na pogovor! Rado Pezdir ...

reportaža Svet24.si

Obisk romskega naselja Brezje pri Novem mestu: Kot...

20200303-00993137 Necenzurirano

Državno podjetje zaposlilo soprogo poslanca SDS

96258281_137418234560540_3818889268535166282_n Odkrito.si

Jelena Karleuša: »V živo sem še lepša!«

miha in pia Njena.si

Čuk Miha spregovoril o poroki

nu
nu
3 06.05.2019 10:17:04

ŠKANDAL V SLOVENSKI LIGI! Igral SUSPENDIRANI brat dvojček, delegat šokiral: Kdo pa v tej KMEČKI ...

Nikola Miljković
Ta konec tedna ni bilo burno le na prvoligaških zelenicah. To, kar so si v 1. MNZ Maribor, torej v okviru četrte slovenske lige, privoščili na tekmi med NK TAB Akumulator Mežico in NK AjDAS Lenartom, pa bo še zelo dolgo odmevalo.

Domači, NK TAB Akumulator so sicer dvoboj z NK Ajdas Lenartom izgubili z 0:2, a takoj opozorili na bizarno nepravilnost, ki so si jo menda privoščili gostje iz Lenarta.

Na spletni strani domačega kluba so zapisali, da so imeli gostje v prvi enajsterici nogometaša z imenom Matej Brumen. A kaj ko menda sploh ni šlo za Mateja. Tu pa so podrobnosti.

Koroški nogometaši ter vodilni v klubu so prepričani, da je namesto Mateja v postavi zaigral kar Srečko Brumen, njegov brat dvojček, ki je bil za 22. krog suspendiran. Še več, na takšno potezo so Mežičani celo posumili pred začetkom 22. kroga!

"V oči najbolj bode dejstvo, da so gostje iz Lenarta v postavi imeli moža z imenom Srečko Brumen, ki je bil na prejšnji tekmi kaznovan in je imel posledično v tem kolu prepoved nastopa," so zapisali in dodali:

"Na njegovo 'srečo' se je v istem krogu (21. op. a.) poškodoval njegov brat dvojček Matej. Že med tednom smo na takšno potezo gostov sumili, sum pa je postal utemeljen, ko je na registracijo poškodovanega brata Mateja v prvi enajsterici začel zgoraj omenjeni Srečko."

To so podkrepili celo s fotografijami, ki dokazujejo primer 'zamenjane identitete'.

mezica lenart 1
Pri mežiškem klubu so fotografijo igralca poslali tudi nekdanjemu nogometašu Lenarta, ki je potrdil, da je na zelenici Srečko in ne Matej Brumen.
nkakumulator.si


Med polčasom dvoboja so Korošci stopili do delegata Roberta Strmčnika, predstavili so mu omenjene podatke, ta pa jih je zavrnil kar z: "Kdo pa še gleda osebne izkaznice v tej kmečki ligi! Tudi vi ste prav gotovo že kdaj 'galfali' igralce."

Obenem pa so predstavili še nekatere dokaze s tekme, kot na primer, da sta dva igralca Mežičanov igrala s Srečkom Brumnom v reprezentanci MNZ in sta ga na igrišču takoj prepoznala, sam pa svoje identitete ni zanikal.

Poleg tega sta si dvojčka različna tudi po igralni poziciji, obenem pa so Mateja sprva na igrišču klicali kar po imenu Srečko: "Potem, ko so opazili naše ugotovitve, so začeli igralca klicati Matej," so še zapisali na spletni strani kluba.

mezica lenart 2
Na sliki sta Matej (levo) in Srečko Brumen (desno).
nkakumulator.si via Facebook/printscreen


Po tekmi so gostje goljufijo, ki so jo sprva nogometašem na zelenici priznali, zanikali.

Pri NK TAB Akumulator Mežica so danes spisali in poslali pritožbo pristojnim organom MNZ, ki bodo zagotovo preučili primer in ustrezno postopali.

Članki iz rubrike