Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

dm
dm
3 06.05.2019 08:33:27

Drži, res sem sprejel ... Miran Pavlin ima po Mariboru NOVO SLUŽBO in ne boste verjeli, kje!

Vse odkar je Miran Pavlin jeseni prekinil sicer zelo trdno, še šest let trajajočo pogodbo z Mariborom, je bil nekdanji član prve zlate slovenske generacije prost.

Sredi jeseni se je končala skupna zgodba Mirana Pavlina in Zlatka Zahovića v Ljudskem vrtu. Kot smo poročali takrat, je med dolgoletnima reprezentančnima soigralcema in potem tudi tesnima sodelavcema v vijoličastem klubu počilo, potem ko si je Zlatko Zahović privoščil še enega izmed številnih ekscesov in je povsem brez potrebe ponorel, ko je izvedel, da je Pavlin zaigral na dobrodelni tekmi v Biljah, katere glavni mecen je bil predsednik Uefe Aleksander Čeferin, človek, ki mu športni direktor vijoličastih zameri marsikaj.

Pavlin sicer nikakor ni želel prati umazanega perila v javnosti, jeseni je sporočil le, da je končal svojo zgodbo z Mariborom, nato pa si je vzel nekaj mesecev za polnjenje baterij. Zdaj si jih je dokončno napolnil in prišel je čas, da sprejme novo funkcijo v svoji postigralski karieri. Čeprav se ga je povezovalo s številnimi funkcijami v slovenskem klubskem nogometu, se je Pavlin odločil, da sprejme povsem drugačen izziv, postal je namreč del – Uefe.

Pavlina smo poklicali za komentar in ga tudi dobili. "Vaša informacija drži, res sem sprejel službo Uefe. Prav tako drži, da sem dobil že prvo nalogo in sem na ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: pavlin, uefa, miran

Članki iz rubrike