Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

rb
rb
0 01.05.2019 08:37:23

Nekdanji UP MARIBORA napada REKORD IBRAHIMOVIĆA. To bi bil zares IZJEMEN dosežek!

Jurij Kodrun
Triindvajsetletni napadalec še naprej trese mreže kot za stavo.

Nogometaši Radomelj so v zadnjem krogu drugoligaškega prvenstva na svojem igrišču s 3:2 premagali vodilni Bravo in se vrnili v boj za prvoligaško vstopnico. Ljubljančani imajo na prvem mestu pet točk naskoka, drugi Tabor ima štiri več.

A vse je kazalo, da bo zasedba iz prestolnice naredila naslednji velik korak proti eliti. Varovanci Dejana Grabiča so po prvem polčasu vodili z 2:0, ampak gostitelji se niso vdali v usodo in v nadaljevanju poskrbeli za izjemen preobrat, v sanjskih 15 minutah so v polno zadeli Luka Cerar, Anel Hajrić in Gašper Trdin.

Anel Hajrić se je tako še bolj utrdil na vrhu lestvice strelcev. Dosegel je 28 golov, njegov prvi zasledovalec Papa Ibou Kebe, ki brani barve Tabora, je bil uspešen 19-krat.

Ni jih bilo malo, ki so bili prepričani, da je nekdanji up Maribora postavil nov mejnik v drugem kakovostnem razredu tekmovanja na sončni strani Alp. Pojavila se je informacija, da toliko zadetkov do zdaj ni dosegel še nihče, toda resnica je vendarle drugačna. V sezoni 2004/05 je napadalec velenjskega Rudarja Mirnes Ibrahimović mrežo zatresel 32-krat, leto prej je Ismet Ekmečić prav tako v zeleno-črni opravi knapov dosegel 30 zadetkov. Takrat je v trikrožnem sistemu tekmovalo 12 ekip, na sporedu je bilo 33 tekem, v tej sezoni jih bo vsako moštvo odigralo 30. A kljub temu ima seveda visoki primorski napadalec priložnost, da si na zadnjih petih preizkušnjah prilasti strelski rekord in postavi nov mejnik s povprečjem več kot enega gola na tekmo. To bi bil vsekakor izjemen dosežek ...

2hajric jk
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike