kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 29.04.2019 10:36:25

Bil je FUNKCIONAR OLIMPIJE, zdaj je ZAIGRAL na LIGAŠKI TEKMI! Ne boste verjeli, kje!

Martin Metelko
Bil je nogometaš, potem je postal funkcionar. Zdaj je spet tudi nogometaš.

Še nedolgo tega je bil Izidor Kordič eden najbolj vidnih obrazov nogometnega kluba iz Ljubljane. Pri Olimpiji je opravljal naloge tiskovnega predstavnika, skrbel je tudi za pogovore pred in po tekmah zeleno-belih. Potem je pred nekaj meseci postal naslednji, ki se je poslovil od Mandarićevega kluba. Zaplul je v novinarske vode in hkrati tudi, verjeli ali ne, obudil - nogometno kariero!

Kordič je bil pred časom eden bolj obetavnih vratarjev v Sloveniji, ne nazadnje je bil nekajkrat tudi član reprezentance do 15 let, kjer je bil njegov soigralec tudi Aljaž Ivačič. Na klubski sceni je nosil drese Bele krajine in Kolpe, odigral je tudi 8 tekem v drugi slovenski nogometni ligi. Potem ga je ustavila huda poškodba kolena, zaradi česar se je lotil drugih nogometnih izzivov. Toda zdaj je nekaj let kasneje spet stopil med vratnici. In to na - ligaški tekmi! Zgodilo se je v soboto, ko se je Kolpa v Regionalni ljubljanski ligi (četrta po kvaliteti v državi) doma pomerila s klubom Svoboda Kisovec. Gostitelji so do 65 minute zabili tri gole in si bolj kot ne že priigrali zmago, ko se je zgodilo: trener Robert Filak je v 82. minuti iz igre potegnil številko 1 Aleša Ivca, namesto njega je v igro prišel nekdanji PR-ovec Olimpije!

Dodajmo, da Kolpa na lestvici omenjene lige zaseda drugo mesto, na katerem ima dve točki manj od vodilnega Kočevja. Kluba se borita za preboj v 3. SNL. In še zanimivost: povsem zadnji je Interblock, nekoč sila visokoleteči klub premožnega Joca Pečečnika ...

kordic
vszi

Članki iz rubrike