pia filipcic 1 Odkrito.si

Znana Slovenka s hudo poškodbo glave

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za četrtek, 25. aprila

Regresija Petisvet.si

S strtim srcem opazovala njegov odhod

Državni svetniki Svet24.si

Zdravstvo razpada, najpomembnejše vprašanje pa ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je po govoricah o ločitvi le ...

eva in tomaž objem Njena.si

Ljubezen po domače: Bo zgodba z Evo vse šokirala?

tina in miha poljub Njena.si

Strasten poljub ni bil del koreografije

ro
ro
0 29.01.2019 08:34:15

MUAMER VUGDALIĆ: Na TAK NAČIN sem se POSLOVIL od LJUDSKEGA VRTA

Drago Wernig - TAKA
Nekdanji branilec vijoličastih se je lotil prvega samostojnega izziva v članskem nogometu.

Ko so se v Radomljah razšli s trenerjem Nerminom Bašićem, ga bržčas ni bilo junaka, ki bi si drznil napovedati, da bo ambicioznega strokovnjaka iz Travnika nasledil Muamer Vugdalić. Toda predsednik Matjaž Marinšek in športni direktor Dave McDonough sta poskrbela za precejšnje presenečenje in vodenje rumenih bojevnikov zaupala nekdanjemu reprezentantu. V preteklih osmih letih je uspešno deloval v nogometni šoli v Ljudskem vrtu, v vodilnem drugoligašu pa se je prvič lotil samostojnega izziva v članskem nogometu, s katerim se je sicer že srečal kot pomočnik Krunoslava Jurčića.

Služba v nogometni šoli pod Kalvarijo je razmeroma varna, zato je odhod na klop drugoligaša za marsikoga precejšnje presenečenje. Je bilo morda vendarle kaj kolebanja in negotovosti ali je bila odločitev za nov izziv sprejeta v trenutku? "Želja, da bi se preizkusil v članskem nogometu, je živela že od nekdaj. Navsezadnje sem se s tem namenom tudi začel ukvarjati s tem poklicem. In ne, nisem kolebal. Ko se je pojavila možnost, da prevzamem vodenje Radomelj, sem bil odločen, da jo bom izkoristil," je pojasnil priljubljeni Piko, ki je bil pri vijoličastih ob igrišču v zadnjih osmih letih.

Kakšen pa je bil odziv odgovornih v Ljudskem vrtu? "Zelo pozitiven in spoštljiv. Tako direktor šole Sebastijan Harc kot športni direktor kluba Zlatko Zahović sta razumela mojo ambicioznost. Zahvalila sta se mi za dozdajšnji prispevek ter mi zaželela veliko uspeha v prihodnje. Pravzaprav to velja za vse v Mariboru, razšli smo se korektno. Zelo korektno," je odvrnil Muamer Vugdalić, ki noče skrivati, da se novega izziva neizmerno veseli.

CELOTEN POGOVOR Z MUAMERJEM VUGDALIĆEM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike