Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
0 10.01.2019 06:14:30

HUD UDAREC za prekmurski klub: Poslovil se je NAJBOLJŠI STRELEC, ki je odšel na TUJE

Drago Wernig - TAKA
Nafta ostala brez pomembnega člena.

Nogometaši Nafte bodo 14. januarja začeli priprave na spomladanski del prvenstva, v katerem želijo popraviti slabši jesenski vtis in se vrniti v boj za najvišja mesta, že danes pa je jasno, da bo Franc Fridl pogrešal močno orožje. V zasedbi namreč ne bo najboljšega strelca Marka Roginića. "Zaželel si je novih izzivov. V Lendavi se ne vidi več, klub pa mu pri prestopu v novo okolje ne želi povzročati težav," je pojasnil vplivni član upravnega odbora, ki opravlja tudi naloge tiskovnega predstavnika.


Triindvajsetletni hrvaški napadalec bo kariero nadaljeval v poljski drugi ligi, kjer bo zaigral v dresu ekipe Podbeskidzie, ki je po prvem delu prvenstva na petem mestu na lestvici, a se bo potegovala za drugo mesto na lestvici in kvalifikacije za napredovanje v elito, saj je Rakow na prvem mestu nedosegljiv. Poljaki bodo naftašem odšteli odškodnino, ki ob dejstvu, da bi mu poleti potekla pogodba, kakopak ni pretirano visoka.

Marko Roginić, ki je bil v mlajših letih vratar, je blestel zlasti v prejšnji sezoni, ko je bil najboljši strelec v drugem kakovostnem razredu tekmovanja na sončni strani Alp, jeseni pa tako kot celotna ekipa ni bil pretirano razpoložen; igral je na 13 tekmah in se šestkrat vpisal med strelce.

Članki iz rubrike