TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

toča, Poljanska dolina ob Kolpi Svet24.si

Bo toča res čedalje debelejša?

lady gaia Petisvet.si

Danes ob 22h: aktivacija podpore živalim na ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

William Harry Svet24.si

"Štiriperesna deteljica" se je dokončno razšla

DSC_7448 Njena.si

Slovenski športnik dahnil usodni 'da'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

rb
rb
0 10.01.2019 06:14:30

HUD UDAREC za prekmurski klub: Poslovil se je NAJBOLJŠI STRELEC, ki je odšel na TUJE

Drago Wernig - TAKA
Nafta ostala brez pomembnega člena.

Nogometaši Nafte bodo 14. januarja začeli priprave na spomladanski del prvenstva, v katerem želijo popraviti slabši jesenski vtis in se vrniti v boj za najvišja mesta, že danes pa je jasno, da bo Franc Fridl pogrešal močno orožje. V zasedbi namreč ne bo najboljšega strelca Marka Roginića. "Zaželel si je novih izzivov. V Lendavi se ne vidi več, klub pa mu pri prestopu v novo okolje ne želi povzročati težav," je pojasnil vplivni član upravnega odbora, ki opravlja tudi naloge tiskovnega predstavnika.

Triindvajsetletni hrvaški napadalec bo kariero nadaljeval v poljski drugi ligi, kjer bo zaigral v dresu ekipe Podbeskidzie, ki je po prvem delu prvenstva na petem mestu na lestvici, a se bo potegovala za drugo mesto na lestvici in kvalifikacije za napredovanje v elito, saj je Rakow na prvem mestu nedosegljiv. Poljaki bodo naftašem odšteli odškodnino, ki ob dejstvu, da bi mu poleti potekla pogodba, kakopak ni pretirano visoka.

Marko Roginić, ki je bil v mlajših letih vratar, je blestel zlasti v prejšnji sezoni, ko je bil najboljši strelec v drugem kakovostnem razredu tekmovanja na sončni strani Alp, jeseni pa tako kot celotna ekipa ni bil pretirano razpoložen; igral je na 13 tekmah in se šestkrat vpisal med strelce.

Članki iz rubrike