stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 18.10.2018 08:10:37

ČUDAŠKA POTEZA Nafte: PREKINILI z najboljšim, DVA DNEVA kasneje z njim spet podpisali pogodbo

Gregor Čiček
Zanimivo dogajanje v lendavskem klubu.

Nafta trenutno vodi na lestvici druge slovenske nogometne lige, na vrhu je tudi po zaslugi Vedrana Vinka. Slednji je s petimi zadetki najboljši strelec kluba iz Lendave, začetne postave modrih si brez njega ne da predstavljati. Zato je marsikdo v tem tednu zastrigel z ušesi, ko je Nogometna zveza Slovenije na svoji uradni spletni strani v ponedeljek postregle z dokumentom, v katerem je bilo zapisano: "ND Lendava 1903: Sporazumna prekinitev pogodbe z igralcem Vinko V." Toda le dva dneva kasneje je NZS spet omenila Vinka in razkrila, da je slednji z Nafto podpisal novo pogodbo, in sicer do leta 2021. Ali povedano drugače: imel je klub, potem je dobil proste roke, nakar se je vrnil, kjer je že bil.

Da se je to res zgodilo, so potrdili tudi pri Nafti: "Igralec Nafte 1903 Vedran Vinko, je v minulih dneh sporazumno razdrl obstoječo pogodbo z nogometnim klubom Nafta 1903, a hkrati podpisal novo pogodbo, s katero se je zavezal, da bo ekipi in navijačem pod lendavskimi griči zvest še vsaj do leta 2021. Z odločitvijo Vinka je zadovoljno tudi vodstvo modro-belih, ki s tem med drugim uresničujejo svoj načrt, da v članski ekipi igrajo tudi najboljši domači igralci."

Nekdanji nogometaš Mure in Metza ne skriva zadovoljstva po podpisu nove pogodbe: "Nafta 1903 je sedaj odlično urejen klub. Imamo ambicije in cilje, glavni med njimi pa je seveda preboj v prvo državno ligo, kar je tudi zame osebno velika motivacija. V trenutni druščini se odlično počutim in ne vidim razloga, da tako ne bi bilo še naprej."

vinko
Aleš Cipot/Fotolens

Članki iz rubrike