stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 20.09.2018 09:52:36

HUDE OBTOŽBE: Slovenski klub razkriva nečednosti in OBTOŽUJE nekdanjega reprezentanta!

Tonči Žlogar (levo) v družbi Milivoja Novakovića in Fabijana Cipota
alesfevzer.com
Hude obtožbe na račun nekdanjega slovenskega reprezentanta.

Primorski pokalni obračun v Vipolžah se je razpletel s pričakovano zmago Gorice nad Brdi. Goričani so se morali krepko potruditi, uspeh so potrdili šele v sodnikovem dodatku. Modro-beli so od 56. minute igrali brez izključenega Roka Grudine, ki bo tako manjkal tudi na sobotni ligaški preizkušnji proti Krškemu, v domačem drugoligašu pa so za presenečenje poskrbeli v pričakovanju obračuna s štirikratnimi prvaki.


Brda so se na svoji facebook strani oglasila s sporočilom, v katerem so vodilni možje kluba poskusili pojasniti, zakaj so brez zmage na dnu lestvice, in ob tem stresli kar nekaj hudih obtožb na račun nekdanjega trenerja Tončija Žlogarja. 

"Med lansko sezono strokovno vodstvo članske ekipe ni hotelo ali zmoglo sprejeti novonastale situacije. Dejan Rijavec pač ni bil več samo tehnični vodja ekipe, ampak je bil in je zadolžen za celotni ustroj kluba. Vedno bolj so se izkazovale težnje posameznikov po neposrednem vplivanju na politiko in vodenje kluba ali odkrito zavračanje navodil in nalog. To so bila glavna razhajanja in vzroki za razhod s trenerskim štabom. UO na tem mestu poudarja, da glavni trener v prejšnji sezoni in njegov pomočnik nista bila zamenjana z naše strani, ampak sta se sama odločila, da zapustita klub. Žal je ta razhod, kljub temu da smo poizkusili naredite vse, da bi bil čim bolj korekten, sprožil pri odhajajočem trenerju takšno zamero, da je začel ustvarjati med igralci, njihovimi starši in tudi med trenersko srenjo negativno mnenje o klubu. Zaradi tega smo imeli nemalo težav pri sestavljanju ekipe in strokovnega vodstva," so med drugim zapisali Brici, zgodba bo skoraj gotovo imela nadaljevanje ...

Značke: žlogar, brda

Članki iz rubrike