Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 15.09.2018 09:25:49

DISCIPLINSKA SODNICA BREZ MILOSTI! Izrekla je eno NAJHUJŠIH kazni v zgodovini slovenskega nogometa

Arhiv
Znan je epilog incidenta, ki se je zgodil v sosedskem obračunu..

Na naši spletni strani smo že poročali o hudem incidentu, ki se je zgodil na tekmi 3. kroga 2. članske lige MNZ Murska Sobota med Tišino in Romo. Spomnimo, dvoboj je bil v 58. minuti pri vodstvu gostiteljev s 4:2 prekinjena. Sodnik Simon Grlec iz Mačkovcev je pokazal rdeči karton Davorju Horvatu, s čimer se igralec Rome nikakor ni mogel sprijazniti. Najprej je grobo žalil delivca pravice in ga nato s pestjo močno udaril v zatilje. Ko se je sodnik obrnil, ga je pljunil še v obraz, nakar so nadaljnje divjanje preprečili njegovi soigralci.

A to še ni bilo vse. Po prekinitvi je k sodniku pristopil igralec Rome Emil Kovač, ki ga je žalil in grozil akterjem ter spodbujal soigralce k pretepu. Prijavljen je bil tudi predstavnik Rome na tekmi, sicer pa predsednik kluba Zlatko Hahn, ki se je med tekmo in po njej zelo vulgarno, žaljivo in nešportno vedel do akterjev dvoboja

Obema igralcema je disciplinska sodnica tekmovanja Nina Pintarič najprej izrekla suspenz - tekma je bila registrirana z izidom 3:0 za Tišino - medtem pa je določila dokončne kazni za izgrednike. In upravičeno ni imela milosti. Davorja Horvata je kaznovala s prepovedjo nastopanja za dobo 60 mesecev, kazen mu bo potekla 9. septembra 2023.

Emil Kovač je dobil prepoved nastopanja na petih tekmah, zaradi prijave predsednika Zlatka Hahna je Roma kaznovana s 100 evri.

Članki iz rubrike