aljaz kate Odkrito.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

usodna ženska Svet24.si

Patološka odvisnost od "norega odnosa"

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

požar v mežici Svet24.si

FOTO: Ljudje so se ponoči večinoma znašli sami,...

kate Svet24.si

FOTO: Princa Charles sta zasenčili obe snahi

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande šokirala s to spremembo

sasa lendero 2 Njena.si

Saša Lendero šokirala kot črnolaska!

nu
nu
3 04.07.2018 08:20:21

Zlatko Zahović in Cristiano Ronaldo skupaj na Madeiri? ’Zaho’ zagotovo pride, CR7 pa …

Drago Wernig - TAKA
V Ljudski vrt je priromalo vabilo, ki je Mariborčane nadvse presenetilo.

In razveselilo. Prispelo je namreč z Madeire, poslali pa so ga organizatorji prvega turnirja nogometnega kampa Cristiana Ronalda, na katerem bodo sodelovale selekcije U-9, U-11 in U-13. Štirinajstkratni slovenski prvaki so na tem portugalskem otoku nekoč opravljali zimske priprave in so s tamkajšnjim Nacionalom, v katerem je pot začel zvezdnik Reala, v odličnih odnosih, toda ob vabilu s podpisom petkratnega dobitnika zlate žoge niso mogli ostati ravnodušni. Nanj so se odzvali in ga sprejeli, danes pa bodo vijoličasti upi odpotovali na otok sredi oceana, kjer bodo od četrtka do nedelje merili moči z vrstniki iz številnih klubov. In seveda sklepali nova prijateljstva, morda jih bo z obiskom počastil tudi Cristiano Ronaldo. Potem ko so se CR7 in njegovi reprezentančni soigralci poslovili od svetovnega prvenstva v Rusiji, takšen scenarij ni izključen. To bo za mlade nogometaše prav gotovo posebno doživetje in odlična motivacija za nadaljnje delo. Tudi z namenom, da bi bili tako uspešni, kot so bile v prejšnji sezoni nekoliko starejše selekcije pod Kalvarijo, vijoličasti so naslov prvaka osvojili v starostnih kategorijah do 15, 17 in 19 let.

Na Madeiro bo odpotovalo 36 igralcev in devet članov strokovnega vodstva, s klubsko prihodnostjo pa odhaja tudi športni direktor Zlatko Zahović, ki bo na Portugalskem prav gotovo deležen velike pozornosti, z njim bo mariborsko sodelovanje na turnirju dobilo dodatno razsežnost ter prepoznavnost.

Medtem Darko Milanič in njegovi varovanci nadaljujejo priprave na prihajajočo sezono, danes jih čaka naslednja v nizu prijateljskih preizkušenj. Na nasprotni strani bo København, v petek sledi še dvoboj s Čukaričkim, nakar se bo začelo zaključno odštevanje do prve tekme 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Partizaniju, ki se bo 12. julija v Tirani začela ob 17.30.

Članki iz rubrike