evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 03.07.2018 20:03:04

UF, KAKO ČUSTVEN PRIZOR na ‘tiskovki’ hrvaške reprezentance. VELIKI JUNAK se je ob zastavljenem vprašanju zlomil in začel jokati (video)

Reuters
Na druženju ognjenih z novinarji v Sočiju so tekle solze.

Hrvaška reprezentanca in z njo vsa država živijo v pričakovanju velikega obračuna z Rusi v četrtfinalu svetovnega prvenstva. Zlatko Dalić in njegovi izbranci so v ponedeljek prispeli na prizorišče dvoboja in po prostem dnevu začeli priprave na sobotni spopad, danes sta prišla pred novinarje veliki junak zmage nad Danci Danijel Subašić in Domagoj Vida.

Vratar Monaca je sedmi sili pojasnjeval, na kakšen način je ohranjal zbranmost pred enajstmetrovkami v dvoboju osmine finala, o moči hrvaške izbrane vrste, kakovosti Rusije, nakar je sledilo vprašanje, ki se ga je posebej dotaknilo. To je bilo vprašanje o njegovem velikem prijatelju Hrvoju Ćustiću, ki je pred desetimi leti izgubil življenje, potem ko je z glavo udaril v zid ob igrišču na stadionu v Zadru. Danijel Subašić ni zdržal, čustva so ga zlomila. "O tem je težko govoriti, majica, ki jo nosim, pove vse," je s solzami v očeh dejal hrvaški junak, medtem ko ga je Domagoj Vida poskušal tolažiti. "Oprostite zaradi solz. Čustva so jeb*** stvar," je pristavil, ko se je malce pomiril.

Po smrti velikega prijatelja je obljubil, da bo majico z njegovo podobo nosil na vsaki tekmi do konca kariere. Nosil jo je v Zadru, Hajduku, Monacu, ligi prvakov, evropskem in svetovnem prvenstvu … "Ta majica bo vedno na meni in ob nas," je sporočil Subašić, ki je postal tretji vratar v zgodovini svetovnih prvenstev, ki je ubranil tri enajstmetrovke.

---

Posnetek iz Facebooka 24sata, prevrtite na 11.30, če vam ga ne odpre, pa si ga lahko ogledate na tej povezavi

Članki iz rubrike