Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
1 07.06.2018 10:17:44

Novi slovenski drugoligaš se je bržkone izognil TRAGEDIJI: Pot so morali nadaljevati v družbi navijačev!

Od sredinega zgodnjega večera je znana tudi drugoligaška družina za prihodnjo sezono.

V prvem obračunu dodatnih kvalifikacij so bile Bilje boljše od Dravograda, zadnjo prosto mesto pa so zapolnili Beltinci, ki so bili v 180 minutah uspešnejši od Bleda. Po izidu 1:1 v Prekmurju so imeli Gorenjci pred spopadom na svojem igrišču kakopak boljše izhodišče, a ga niso unovčili. V slovenskem turističnem biseru so se zmage z 1:0 veselili Zlatko Gabor in njegovi varovanci, edini gol je v 56. minuti dosegel Jernej Tkalec, ki se je dobro odzval v gneči v kazenskem prostoru in žogo iz bližine potisnil v mrežo.

Beltinčani so sicer med potjo na Gorenjsko imeli tudi zaplet. V Mariboru se jim je pokvaril avtobus, zaradi počene cevi je začela iztekati nafta in še dobro, da je voznik ob predvidenem postanku okvaro opazil, v nasprotnem primeru bi se lahko zgodilo marsikaj, morda tudi tragedija, kakšna iskra bi lahko sprožila eksplozijo.

Toda pokvarjeno prevozno sredstvo je kanarčkom očitno prineslo srečo, pot iz štajerske prestolnice pa so nadaljevali v avtobusu z navijači, ki je kmalu pripeljal za njimi. Bilo je malce več gneče, ampak mogoče se je ravno na ta način okrepila enotnost, ki so jo gostje kazali na Bledu. 


V prihodnji sezoni bodo v 2. SNL tekmovali Drava, Nafta, Kalcer Radomlje, Krka, Bravo, Cherrybox 24 Tabor, Ilirija 1911, Brda, Roltek Dob, Jadran Dekani, Brežice Terme Čatež, Rogaška, Fužinar Ravne Systems, Vitanest Bilje in Beltinci

Značke: beltinci, slovenija

Članki iz rubrike