evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA
STA
0 06.05.2018 12:32:06

Queiroz selektor Irana bržkone le do konca SP v Rusiji

Reuters
Portugalski nogometni strokovnjak Carlos Queiroz bo po letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji bržkone zapustil iransko izbrano vrsto. "Z iransko zvezo nisem na to temo opravil nobenega pogovora," je dejal v Mozambiku rojeni Portugalec, ki se iz protesta ni udeležil niti žreba v Dubaju za azijsko prvenstvo 2019 v Združenih arabskih emiratih.

"V tem trenutku sploh ne vem, ali bom v začetku prihodnjega leta še selektor Irana," je za Varzesh3 dejal 65-letni nogometni strokovnjak, ki je na tem položaju od leta 2011.


Pod njegovim vodstvom se je iranska izbrana vrsta drugič zaporedoma prebila na svetovno prvenstvo. Pred štirimi leti v Braziliji je nastope končala po skupinskem delu, letos v Rusiji pa se bo v prvem delu tekmovanja pomerila s Portugalsko, Španijo in Marokom.

Vodilni možje iranske nogometne zveze so zadovoljni z delom nekdanjega selektorja Portugalske, Južnoafriške republike in Združenih arabskih emiratov na reprezentančni ter portugalskega Sportinga, japonske Nagoyje in španskega Reala iz Madrida na klubski sceni, zaradi gospodarske krize in spora z mednarodno skupnostjo okoli svojega jedrskega programa pa niso prepričani, ali bo tudi v prihodnje namenili tako visoke vsote za tuje nogometne strokovnjake.

Značke: nogomet, iran

Članki iz rubrike