900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
0 30.04.2018 14:08:36

Zgodnja LJUBLJANSKA čestitka MURI: Ne samo zaradi tradicije, ne samo zaradi vzdušja …

Aleš Cipot/Fotolens
Soboški črno-beli imajo na vrhu drugoligaške lestvice 10 točk prednosti.

Če se malce pošalimo, nogometaši Brava ostajajo zvesti sami sebi. Nihanja ostajajo eden od njihovih zaščitnih znakov, na nedeljskem gostovanju na ravnici so se predstavili v odlični luči. Z Muro so se razšli z izidom 2:2, potem ko so vse do 80. minute imeli dva gola prednosti, nakar so se varovanci Anteja Šimundže v končnici vendarle izognili porazu.

"Morda je bila to celo naša najboljša tekma v tej sezoni, čeprav se nam na koncu rezultatsko žal ni izšlo. Zmanjkalo nam je nekaj izkušenj, da bi znali konstantni pristik nasprotnika v zadnjih desetih minutah ublažiti in priti varno skozi to obdobje. Moram pohvaliti fante, ki so bili fantastični. Takšno energijo želimo videti na vsaki preizkušnji, a je prav tako res, da se ni lahko enako motivirati v ozračju, kakršno je v Murski Soboti, ki je res nogometno mesto, ali kje drugje. Tukaj je fantastično igrati," je bil po remiju zadovoljen trener Dejan Grabić.

mura bravo ac
Grega Wernig
Sobočani imajo štiri kroge pred koncem prvenstva na vrhu lestvice 10 točk prednosti pred Dravo. Teoretično si torej naslova prvaka in napredovanja med elito še niso zagotovili, toda za nekdanjega igralca Olimpije na klopi Brava ni niti najmanjšega dvoma: "Čestitam Muri, ki se je zasluženo vrnila v prvo ligo. Ne samo zaradi tradicije in vzdušja, ampak zaradi vsebine, ki jo v zadnjih dveh letih kaže na igrišču. Veliko sreče v prvoligaškem tekmovanju."

Značke: mura, bravo, dejan-grabić

Članki iz rubrike