Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 04.09.2017 10:02:19

Si bo Štefan Škaper spet nadel kopačke? Najboljši strelec PLTS vseh časov vnovič registriran

m24.si
Je najboljšega strelca Prve lige Telekom Slovenije vse časov spet zamikal nogomet?

Pogled na lestvico najboljših strelcev Prve lige Telekom Slovenije razkriva: na prvem mestu je še vedno Štefan Škaper. Čeprav je minilo že skoraj 18 let, odkar je odigral svojo zadnjo tekmo v 1. SNL. Kljub temu je v svojih najboljših letih zabil dovolj golov (130 na 226 tekmah), da ga še nihče ni prehitel. No, Marcos Tavares mu je vedno bližje, zvezdnik Maribora je trenutno pri številki 125, torej gre pričakovati, da Škaper ne bo več dolgo najboljši.


Je pa ob tem še kako zanimivo, da se je že 50-letni Prekmurec spet vrnil v svet aktivnih nogometašev! Nogometna zveza Slovenije ga je namreč registrirala kot novega člana Turnišča. Vseeno se poraja vprašanje, ali legendarni golgeter dejansko načrtuje, da se bo v dresu slovenskega tretjeligaša vrnil nazaj na zelenice, ali pa bo Škaper zgolj sledil zgledu, ki ga je nekoč postavil Suad Beširević. Slednji je bil glavni trener Olimpije v sezoni, ko se je slednja pomerila z Liverpoolom, toda ker ni imel ustrezne licence, se je registriral kot nogometaš in je nato na klopi zmajev sedel kot igralec s številko 99.

Na papirju je bil v tisti sezoni glavni trener Roman Bengez, toda vsem je bilo jasno, kdo ima dejansko glavno besedo. Bo tako tudi zdaj v Škaperjevem primeru? No, Škaper je sicer kot trener že vodil nekaj klubov, in to z ustrezno licenco, zakaj je zdaj več kot očitno prišlo do zapletov v slednjo, ni znano.

Članki iz rubrike