Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.09.2017 22:27:17
Deli članek:

Zvezdnik je JOKAL, ker ga niso pustili v BARCO! Znane so podrobnosti, ki pričajo o NESPOSOBNOSTI Barce!

Reuters

Vse kaže, da je uprava Barcelone precej nesposobna pri nakupovanju novih nogometašev.

Se spomnite Jeana-Michela Serija? Reprezentant iz Slonokoščene obale, ki so ga proglasili za novega Xavija - pravzaprav ga je za svojega naslednika označil kar legendarni vezist sam - bi se moral to poletje iz Nice preseliti v Barcelono. Zdelo se je, da bo Seri za okrog 40 milijonov evrov Francijo zamenjal za Katalonijo, a na koncu do prestopa ni prišlo.

Seri je bil nad razpletom prestopnega dogajanja izjemno razočaran, zato se je odločil za ganljivo izpoved o umrlih sanjah in o joku ob dejstvu, da mu ni uspel sanjski prestop. Zdelo se je, da so bili pri Nice tisti, ki so Seriju ubili sanje, da so v zadnjem trenutku zahtevali višjo odškodnino od dogovorjene, toda zdaj se je predsednik Nice Jean-Pierre Rivere odločil, da prekine molk in spregovori o propadlem prestopu njegovega igralca. Pri tem pa je s prstom pokazal na vodstvo Barcelone. 

"V sredo zjutraj me je poklical Joulien Fournier (generalni direktor Nice) in mi dejal: 'Jean-Pierre, ničesar ne razumem. Prejel sem klic iz Barcelone, rekli so mi, da končujejo pogovore o Seriju.' Popoldan me je nekoliko osramočen poklical predsednik Barcelone Bartomeu, in mi dejal: 'Jean-Pierre, to se nam je zgodilo prvič. Naš strokovni štab se je odločil, da nočemo Serija. Sploh ne gre za vprašanje denarja," je svojo zgodbo začel predsednik Nice. 

"V četrtek zjutraj je bilo vse skupaj potrjeno. Prestopa Serija ne bo. Barci sem dejal, da so me zaj*bali, ker sem imel pogodbo že pripravljeno. Postavil sem se v kožo igralca. Njegove sanje so bile, da bi odšel v Barcelono, naslednji dan pa so se mu te sanje razblinile," je še dodal Rivere. 


Predsednik Nice je vse skupaj povedal za Canal+, njegove izjave pa je povzel katalonski Sport, ki je dodal še, da je tehnični sekretar Barcelone Robert Fernandez dejal, da sta bila tako Seri kot Inigo Martinez tarči Barce, a da nista prišla na Camp Nou zaradi 'tehničnih razlogov'.