Poljakinja Svet24.si

Imajo dokaz, da Poljakinja ni Madeleine McCann

Suri Holmes, Katie Holmes Svet24.si

Tom Cruise povsem "odrezal" svojo hčerko

20131106-00479542 Necenzurirano

100.000 evrov neto za popoldansko delo tudi šefu ...

Roblek-Zvanut Reporter.si

Vodstvo jezuitov nad patra Jožeta Robleka, ki je ...

kronaveter Ekipa24.si

Bo Rok Kronaveter tudi v naslednji sezoni igral za...

Matevž in Meri Njena.si

Poroka na prvi pogled: Meri in Matevž se bosta ...

kidd dallas Ekipa24.si

Joj, joj, joj, kaj počne Dallas! Spet se jim je ...

rb
rb
0 19.05.2016 12:01:23

Škandal v drugi nogometni ligi? Prirejen izid tekme!

V drugi slovenski nogometni ligi naj bi bil prirejen izid ene tekme.

Iz tolminskega drugoligaša prihajajo hude obtožbe na račun dogodkov v predzadnjem prvenstvenem krogu. Sodeč po informacijah, ki so jih pridobili iz različnih virov, je bil po njihovem mnenju rezultat enega od dvobojev prirejen.

Do konca prvenstva v 2. SNL je ostalo še 90 minut. Pred zadnjim krogom so si Radomljani že zagotovili vrnitev med elito, Šenčur se bo preselil v nižji kakovostni razred tekmovanja, sobota bo postregla še z dvema odgovoroma. Kdo bo igral v dodatnih kvalifikacijah, najbolje kaže Aluminiju, in kdo bo drugi potnik med tretjeligaše? V najslabšem položaju je Tolmin, ki ima tri točke manj od Ankarana. Puntarji bodo pojutrišnjem gostili Triglav in za obstanek potrebujejo zmago ter poraz varovancev Vlada Badžima, ki bodo na svojem igrišču merili moči z Dobom.


V Tolminu se ne slepijo, da imajo kaj prida možnosti za obstanek, vendar hkrati opozarjajo na nepravilnosti, ki se po njihovem mnenju dogajajo na drugoligaškem prizorišču. Za zdaj sicer brez oprijemljivih dokazov, ampak obtožbe so hude, zelo hude.

"Najprej naj poudarimo, da se zavedamo, da smo si v NK Tolmin sami krivi, da smo pred zadnjim krogom v zelo težki situaciji glede zagotovitve obstanka v ligi. Dejstvo je, da nam je za zdaj uspelo zbrati 25 točk in da trenutno na lestvici za nami zaostaja le en tekmec," je v odzivu na rezultate 26. kroga zapisal predsednik Tolmina Mitja Taljat in nadaljeval: "Po drugi strani pa vedno zagovarjamo športen boj na igrišču, enako pričakujemo tudi od svojih tekmecev. Večkrat smo že bili naprošeni, naj kateremu od klubov prepustimo kakšno nujno potrebno točko in tudi da priredimo rezultat ter na ta račun dodatno še kaj zaslužimo. Ponosni smo na to, da nikoli nismo podlegli skušnjavi in da lahko vedno vsakomur pogledamo v oči, čeprav smo kdaj zavrnili tudi ponudbe 'prijateljskih' klubov ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE LE V ČETRTOVKI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN!

Značke: 2.-snl, nk-tolmin

Članki iz rubrike